Bay, 100% diagnoza będzie w środę, do tego czasu możemy tylko stępować. Bardzo ładny młodziaczek! Zadek już się wyrównał? 😁 jekaterina00, ale ładna krówka, co to, co to? 🙂 Mam jeszcze parę fotek Czeksy:
Konio już parę razy pod siodłem chodził, ale póki co nieogar XD Generalnie jazda upłynęła na uwrażliwianiu na łydkę- wsiadłam z początku bez bacika, ale jak mnie wziął na przetrzymanie z cyklu "będę sobie stał i nie wiem,o co Ci chodzi", musiałam sięgnąć po pomoc dydaktyczną 😉 Ale pojetny jest, skubany 🙂 Zaczyna rozumieć komendy na lonży,więc jestem dobrej myśli :B
Ja dzisiaj natchniona poczynaniami Lov ruszyłam Młodą i pod koniec poprzewieszałam i zrobiliśmy kilka okrążeń stępem. Była dzisiaj przegrzeczna! 🙂 Oby więęcej takich dni!! 😀
jekaterina00, Aaaa, jaki on jest fajny! Bay, Ani nie mów 🙁 Młody ma 160 i ogólnie jest drobny, nic nie robi, zjada 2 kostki siana, 2,5 kg treściwego, olej, probiotyki i... ciągle przecinkuje. No, żesz! Lov, Gratulejszyn🙂 Ale na wsiadanie już komuś aparat wciśnij! 🙂 Caira, Z treningów będzie jak.... one same też będą🙂 na razie stępujemy w ręku. Btw, ile Czenksa ma lat... ?🙂 Agaleon, Fajna mina na drugim zdjęciu 😁 ale jakie włosy! Nieźle się koń składa! W jakim wieku on jest? 🙂 majek, Szczerze mówiąc... to ja się bałam i w sumie spodziewałam nerwów, biegania wzdłuż ogrodzenia, depresji, osowiałości... a tu - nic. Koń ma w nosie wszystko i wszystkich. 😁 Jedyne, co zauważyłam, to fakt, że był jakiś nieswój, jak ostatnio wróciłam do domu. Zostawiłam go na 26 godzin i gdy wróciłam, koń z boksu nie chciał wyjść, później na dworze nie chciał się dać złapać i podczas spacerku był wściekły jak osa. Dopytywałam w domu czy coś się stało, ale nie, mówią, że wszystko w najlepszym porządku, koń bardzo grzeczny i w ogóle. Jakiegoś dziwnego mam zwierza. 😂