Averis stracha nam tu napedziłaś... przyzwyczaiłam sie do Karsona i bardzo lubie jak wstawiasz nowe fotki. na szczescie wszystko juz jest ok 🙂
gacek😉 jaki panicz 😀 hehe świetne fotki 🙂 kolega owczarek tez sie zalapal 🙂 Moja też uwielbia psy ale one niekoniecznie ją 😀 Zawsze któryś oberwie zadem 😁
gacek🙂Czy można dowiedzieć się więcej na temat Twojego młodziaka?Zapadł mi w serce!!!Ma to "coś"co mnie urzekło od pierwszego wejrzenia,takie właśnie konie kocham,bardzo ,ale to bardzo mi się podoba.Moja ukochana maść,gniady bez odmian,zgrabny, przepiękna głowa,i te oczy! No cóż,zazdroszczę Ci młodego,nich się zdrowo chowa i wyrośnie na dzielnego konia! :kwiatek:
swoją drogą, miałam dylemat, czy te linki umieścic tu, czy w konkretnych rasach, bo o ile glut kwalifikuje się jeszcze do młodych koni, o tyle 7-letnia Clio już nie bałdzo 😂
quanta 😁 interesantko! 😁 W sumie, weekend zleci szybciutko, potem tylko poniedziałek, wtorek i środa, i w czwartek o 9 wyruszamy, więc liczę, że jak pójdzie z planem i bez problemów, koło 14 będe miała konia u siebie 🏇
Ale ten czas leci. Ja mam 5-latkę, a ciągle siedząc na niej mam wrażenie, że to 3latek. Ciężko się przestawiać 😉 16.04 jedziemy z Parisą na pierwsze nasze wspólne zawody regionalne 😉. Mamy do wyporu L3, P1, P3. Trzeba jedno skreślić. Dawno nie miałam takiego stresa, jak teraz 🙂
Ja pamiętam kupno mojego młodego ... miał przyjechać planowo w październiku, jak się okazało mógł przyjechać albo we wrześniu albo w styczniu 👀, ja mogłam poczekać, tata chciał szybciej .. i tak koń pojawił się przed czasem 👀 a potem wielkie ukrywanie nowego członka rodziny przed mamą i jej przygotowanie psychiczne na kolejne dziecko 😁 Mama dowiedziała się po 2ch tygodniach jak ja wyleciałam do BCN i było tylko w słuchawce "A jak Twój koń" "eeeee ... mój koń" "tak, ojciec powiedział" 😁
A teraz cukiereczki i inne duperszmity dla kucyka kupuje 😀
[quote author=karolina_ link=topic=1199.msg938126#msg938126 date=1300235786] U mnie za 1,5 tyg pierwsze zawody z czterolatkami, w tym roku juz kilka nowych mlodych zajezdzonych. Kolko sie zamyka 😉 Zobaczymy, co ten sezon przyniesie. 🙂 Kary potwor, o ktorym juz raz pisalam, jest superkoniem. Super ruch, super charakter. Wsiadam 3 razy w tyg a on chodzi jak zegarek. Ani jednego bryka czy innych perypetii pod siodlem nie robi, a zapowiadalo sie wesolo. 🙂
Anka - powodzenia, Ty masz same maszynerie tam u siebie 😉 A kary potwor to co za stwor? Foto jakies? [/quote]
Pierwsze starty za mna 🙂 Zawody specjalnie dla mlodych koni, obsada bardzo dobra, bo same znane nazwiska ze swiatka ujezdzeniowego. Dwa czterolatki na starcie. Kasztan jest moim faworytem w tym roku, gniady jest tez dobry, ale jeszcze bardzo "zawstydzony" na zawodach.
W konkusie dla mlodych, 4-6letnich koni (odpowiednik polskiego P) miejsce drugie kasztanem z 7,7 pkt i miejsce dziewiate gniadym z 7,0. W konkursie oceniajacym material (oceny za ruch, budowe, charakter, charmonie przejazdu, tylko konie czteroletnie) kasztan zdobyl miejsce pierwsze z 8,0 , a gniady miejsce szoste z 7,5. 🏇 🏇
Pierwsze starty za mna 🙂 Zawody specjalnie dla mlodych koni, obsada bardzo dobra, bo same znane nazwiska ze swiatka ujezdzeniowego. Dwa czterolatki na starcie. Kasztan jest moim faworytem w tym roku, gniady jest tez dobry, ale jeszcze bardzo "zawstydzony" na zawodach.
W konkusie dla mlodych, 4-6letnich koni (odpowiednik polskiego P) miejsce drugie kasztanem z 7,7 pkt i miejsce dziewiate gniadym z 7,0. W konkursie oceniajacym material (oceny za ruch, budowe, charakter, charmonie przejazdu, tylko konie czteroletnie) kasztan zdobyl miejsce pierwsze z 8,0 , a gniady miejsce szoste z 7,5. 🏇 🏇
Fajnie, gratulacje 🙂 Bedziesz sie na bundeschampionaty wybierac z kasztanem, albo z obydwoma? Jak one papierowa wygladaja te dwa, w ogole? No i foto jakies wstaw ze zwycieskich zawodow 🙂
Averis- super cieszę się, że młody zostaje 🙂 A ja zaraz po powrocie z Anglii ambitnie wzięłam się do pracy z moją młodą. Na razie bawimy się i przyzwyczajamy do różnych rzeczy by późniejsza praca była mniej stresująca. A o to dowód: