Co sądzicie o napierśnikach z wytokiem z DAW MAGA ? Z tym, że byłby to napierśnik "na wszelki wypadek" bo siodło mi nie zjeżdża, ale jednak myślę nad nim... ?
Co sądzicie o napierśnikach z wytokiem z DAW MAGA ? Z tym, że byłby to napierśnik "na wszelki wypadek" bo siodło mi nie zjeżdża, ale jednak myślę nad nim... ?
Koleżanka robiła ostatnio w daw magu napierśnik na zamówienie. Chcila skórkę jaśniutki brąz z granatowymi gumami i aby do popregu był zapinany karabinkeim- piękny zrobili i ona jest zadowolona.
Z tego co wiem to nie (ale mogę się mylić), są tylko takie przewlekane. Jeśli chcesz kupic napiersnik ze stacjonarnego sklepu to poroś sklep,. żby ci daw mag zrobił takie zapięcie z karabinkiem - to "na zamówienie" to jest chyba jakies 15-20 zł więcej.
Z tego co pamiętam, to napierśnik zapinany na karabinki (siodło, popręg, wytok) nie różni się ceną od tego przewlekanego (popręg), wystarczy poprosić o taki sklep lub zamawiając bezpośrednio w Daw Magu.
Jest naprawdę śliczny... Chyba zainwestuje w Daw Maga, bo Equipe, Presitge itd to nie na moją kieszeń po pierwsze, a po drugie mój sprzęt musi być przystosowany do dramatycznych przeżyć i warunków pogodowych... Mam nadzieję, że ten napierśnik się sprawdzi. A jak z rozmiarówką ? Bo wytok Daw Maga, dwójka, na "folbluciego" (tak wygląda, przepraszam za głupie określenie ) małopolaka był lekko za mały. Myślicie, że dwójka będzie odpowiednia ? 😉
Napierśniki Daw Maga wypadają większe. Jeżeli nie masz konia - potwora 😉 kup "2". Ma duży zakres regulacji. Karabinek do popręgu bardzo ułatwia zakładanie/ściąganie 🙂
ja też jak najbardziej polecam Daw Mag i to, że mają indywidualne podejście do klienta, zdarzyło mi się już od nich kupować same gumy, bo mój popręg Prestige się przetarł. A napierśniki Daw Mag są naprawdę bardzo trwałe. Ktoś jak widzę Twoje oficerki to 😵 strrrasznie mi się podobają 😀 na zdjęciu jest Integro tak?
Mam pytanie z innej beczki, jak czyścicie swoje napierśniki gumowe? Mój po zimie jest strasznie obrośnięty sierścią i za nic w świecie nie mogę jej wydobyć :/ A boje się wyprać. Co robić?
edit : już wiem, i moze komuś się przyda informacja, ten pierwszy napierśnik -dodano już większe zdjęcie, ma wstawki gumowe, podszyty futerkiem ale sztucznym
Co byście polecili dla konia, który notorycznie obciera się od napierśnika (dobrze dopasowanego)? Czy można dostać jakieś z podszyciami? I czy to zdaje w ogóle egzamin?