ElaPe- Z tego co udało mi się wychwycić to raczej całkiem dobrze, wiec myślę, ze w tv to jednak trochę celowe.Tak wogóle to nie jest zbyt gadatliwy, więc rozmawiałam z nim tyle, ile podczas sceny z koniem, trzeba było przedstawić mu "expresową obsługę konia" bo chodził strasznie przyczajony 😉. A w rozmowie z ekipą to też tylko zdawkowo go słyszałam. Gdybyśmy nie musiały zajmowac się końmi i być bliżej nich to może mogłabym powiedzieć więcej. Ale z pewnością częściej słychać było pozostałe osoby niż jego😉
W Toczku jeżdzę tylko jak musze.. ( skoki, zawody ) jeżeli jest upał i jade w teren to żadko kiedy zakładam toczek, tym bardziej iż znam swojego konia i nigdy z niego nie spadłam..
Znajoma też tak mówiła do czasu, aż nie walnęła głową w kamień. 😉 izydorex , gdzie wyście zawędrowali? Żadnego domku, żadnego auta i zero spacerowiczów z psami czy rowerzystów. Gdzie jest taki raj?
Być owszem masz racje . i zgadzam się z Toba w 100% .. aczkolwiek jak jade w krótki teren to nie zakładam co innego jeżeli jadą zemna inne osoby to jak najbardziej zakładam bo nigdy nic nie wiadomo..
Być., raj zaczyna się 5 minut za stajnią 😉 I jest dość rozległy - mamy trasy na godzinę, dwie. Na dłuższe wypady też - ale trzeba już przejechać koło domów.
Być., raj zaczyna się 5 minut za stajnią 😉 I jest dość rozległy - mamy trasy na godzinę, dwie. Na dłuższe wypady też - ale trzeba już przejechać koło domów.
Ja mam taki raj jak przejadę osiedle. Niestety, na wsi to coraz modniejsze. "Zbudujemy osiedle, najlepiej bliźniaki i posprzedawajmy je." Likwidują pola, kupują na działki... Dobrze, że las stoi i ma stać...
Dziewczyny, a powiedzcie mi -bo tak zaczełam sie zastanawiać, czy ja mogłam wrzucic to zdjecie ze znana osobą? Bo tak sie z tego spotkania cieszyłam, że w sumie nie pomyślałam, czy takie zdjecie moge tu wrzucić? 👀
iwona9208-no właśnie przed chwilą wyrzuciłam je ze swojego wcześniejszego postu... 🤔 jesli nic mi za to nie grozi, to wrzuce je z powrotem jutro, bo nie mam tego zdjecia w laptopie. Kurcze, nie wiem w sumie jak to jest-czy jak to jest moja fotka, to moge ją sobie tak w neta wrzucać? 😲
Lenaaaa21, szczerze, patrząc na te zdjęcia, to ja się o Ciebie boję.
palemka, pewnie, że możesz. Tak samo jak możesz wrzucić zdjęcie z babcią albo kumplem. 🙂 Fajnie, że się kobyłka spisała. Jak już to będzie gdzieś można zobaczyć, daj znać. Oj miło, że zaskakują, zdecydowanie.
Livia, ja lubiłam tam z Zetą chodzić, bo ona się ładnie pilnowała i nie robiła zamieszania. A te 3 ciamajdy wpadają co chwilę pod nogi, chowają się w krzakach i nagle wyskakują jak oparzone. No siedziałam jak na szpilkach. A koń to zlał. Jestem w ciężkim szoku do dziś.
zduśka, nie, mam zwykłą derkę siatkową padokową, zarzucam ją na siodło i heya! Sprawdza się fajnie.
No to mnie uspokoiłyście 😉 Jutro wrzuce zdjęcie z powrotem do tamtego postu 🙂 emptyline fajnie ze kucor coraz odważniejszy 🙂 A powiem Wam jeszcze, czym mnie moja kobyła zaskoczyła-trzymałam ja cały czas w ogłowiu za wodze, ale chodziłysmy w sumie tam, gdzie ona chciała sobie pojeść. W pewnym momencie stanęła sobie za mna, a ja sie przesunęłam, a ona za mną, no ja w lewo, ona za mna, ja w prawo -ona za mną, ja do przodu i po łuku, ona za mną, a ja takie oczy 🤔 stanęłam, ona stoi, zrobiłam koło-ona za mną, no to ja przesunęłam sie do jej zadu, ona obrót wokól mnie i znów za mną-i tak chodziła za mna po tej obcej łące jak konie ma Montym R. Normalnie czułam sie jak osobnik alfa 😲 Czy myślicie ze to czysty przypadek, czy moge to odebrać jako przejaw naszych dobrych relacji? W szoku byłam normalnie.
Palemka, ja sie nie znam, ale bez powodu by tego kon nie robil 😀 Ja sie z kolei zastanawialam ostatnio - poszlam kiedys z kobyla i jej adoptowanym zrebakiem w odwiedziny do innych koni i nie moglam sie nadziwic jak ona go zaslaniala cialem przed nimi 😲 Z kolei jak jest z nim sama i ja obok, to zastawia mnie cialem, a jego odgania. Moze to ktos wyjasnic ? 😀
Livia,fisia myślicie, że to przejaw troszke głębszej więzi? 🙂 Nie chciałabym się jakos tym ekscytować, bo sama sie zastanawiam, czy to możliwe, jeśli widzimy sie dwa razy w tygodniu...od 3 lat .Ale jakos tak ta cała sytuacja zaszczepiła we mnie ogromny optymizm 😀
trusia livia dobrze pisze, tyle, ze ja usunęłam te fotkę z postu, bo mnie watpliwosci naszły, czy ona moze tu być. Ale dziewczyny mnie naprostowały i jutro wrzuce z powrotem 😉
[quote author=zduśka link=topic=114.msg1449475#msg1449475 date=1341256276] zerknij na stronę wcześniej 🙂 A mi On zawsze będzie się kojarzyć z Szymon Majewski show 🙂 [/quote]
Zerknęlam i nadal nie wiem. Czyżby to był koń? Bo ElaPe napisała:
o, nawet zdjęcie z Bilem masz - fajnie.
A jedyne zdjęcie palemki z kimś to zdjęcie z koniem. 😲
trusia, o ile dobrze kojarzę, to Bilguun Ariunbaatar (dobrze jego nazwisko napisałam? :icon_redface🙂, występował kiedyś u Szymona Majewskiego 🙂
I to wszystko? Po prostu wystąpił u Szymona Majewskiego i z tego jest znany?
W sumie trudno się dziwić. Niewiele koni występuje w tego rodzaju programach 🤣
trusia, miał tam swoje własne kilka minut na różne wywiady w każdym programie, reprezentował niby telewizję U1 Bator - i dzięki temu stał się popularny 🙂
trusia-jeszcze tańczył ( o ile nie wygrał) w tańcu z gwiazdami 😉 A to nie był film do programu Szymona Majewskiego, bo chyba tak zrozumiałaś, tak? No nie, aż tak to nie 😁 a zdjecia teraz tam nie ma-chyba nie doczytałas mojego postu 😉