Nigdy, PRZENIGDY nie zakładajcie się o to, że zjecie 2kg cukru pudru 😵 Jedząc wymiotowałam trzy raz 😡 Teraz, dwa dni po, dalej czuję smak cukru, a na dodatek nie dopinają się na mnie bryczesy 😵 A trening już jutro 🏇
Jak ktoś za 50zł będzie chciał, żebyś wypiła szklankę octu to też wypijesz? 🙂 Jak wymiotowałaś to chyba organizm jasno dawał Ci do zrozumienia, że coś jest nie tak...
Octu za nic bym nie ruszyła, nie lubię 🙂 Jadłam to przez.. 4,5h? Coś około tego. Z częstymi przerwami w małych ilościach i piciem 🙂 co do wymiotowania: bardzo często wymiotuje z przesłodzenia. W takim przypadku robiłam sobie dłuższą przerwę i piłam dużo wody.
Jeśli jedziecie rowerem i nagle coś wam zaczyna stukać, piszczeć i hamować pedały to zanim zejdziecie z roweru, zaczniecie panikować, robić rozpierdziel na środku drogi i próbować naprawić rower brudząc się w smarze i spóźniając do pracy, upewnijcie się, że podnieśliście stopkę i że to nie ona stuka i wam nie hamuje roweru.. 😵
i ładnie podsumowujące 🤣 Jeśli ktoś często wymiotuje z przesłodzenia (co już sama w sobie wydaje mi się dziwne) to chyba tym bardziej należałoby się zastanowić nad tym czy wpieprzanie takiej ilości cukru dla hmmm zabawy jest najmądrzejszym pomysłem
Wiecie co? Wole już zjeść kolejne 2kg cukru pudru z moimi znajomymi i śmiać się przy tym jak opętana. Wole bawić się i iść przed siebie z uśmiechem na twarzy robiąc niedorzeczne rzeczy, niż całe życie być poważna. No bo co to za życie, w którym nie ma nutki idiotyzmu i niedorzeczność.
Jeśli macie jakąś świeżą ranę, dowiedzcie się od kiedy można ją smarować maściami na blizny, żeby uniknąć błędu i zacząć smarować od razu.... I w ogóle lepiej zapytać sto razy, niż się domyślać.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 07 lipca 2013 16:38
Jeśli macie jakąś świeżą ranę, dowiedzcie się od kiedy można ją smarować maściami na blizny, żeby uniknąć błędu i zacząć smarować od razu.... I w ogóle lepiej zapytać sto razy, niż się domyślać.
Na otwarte rany dobry jest taki żółty proszek- Dermatol. Ładnie zasusza, jak coś się babrać zacznie.
safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 07 lipca 2013 16:46
Kilka razy już kupowałam maści na blizny ( oparzenie na piersi, podcięcie pod kolanami smyczą itp.) i zawsze w aptece panie pytały i przestrzegały, że to na już zagojone. Na ulotkach też pisze 😉
A ten proszek właśnie na gojenie ran pod kolanami, miejsce niezbyt fajne a dość szybko się zagoiło
Zanim wejdziecie pod prysznic upewnijcie się, że nikogo nie ma w domu i nikt nie ma zamiaru wrócić. Postawiłam sobie laptopa z muzyką obok prysznica, no i wiadomo, śpiewanie (nie jest to moją najmocniejszą stroną :P ) i kocie ruchy. No ok, to jeszcze nie było złe, ale wychodzenie, a raczej wytańcowywanie z łazienki nago nadal śpiewając już nie jest dobrym pomysłem. Może się okazać, że wrócił brat z kolegami, fajnymi kolegami. 😁 A zasłanianie się laptopem do najprostszych nie należy 😁
Wilczyk, śliczna jesteś, koledzy nie byli raczej zawiedzeni. 🙂 Co nie zmienia faktu, współczuję.
Mam też poradę z takiej serii, nigdy, kiedy zapomniałyście majtek do łazienki (do przebrania się po kąpieli oczywiście), z uwagi na własne lenistwo i niechęć do zakładania spodni dwa razy, nie próbujcie się przedostać o swojego pokoju z gołym dupskiem, naciągąjąc nań usilnie koszulkę - może się wszak okazać, że akurat odwiedzili was znajomi, a wy potykacie się o leżący na środku korytarza but i wesoło witacie gości niczym Ewa w Edenie.