Forum towarzyskie »

Wszystko, co chcielibyście poradzić, ale nikt nie pyta...

Nigdy, przenigdy nie uwierz w stwierdzenie, że ludzie się zmieniają.

Bylo sluchac ciotki Baszni 🙁.

Nigdy, przenigdy nie zaufaj ponownie zdrajcy. NIGDY. ZADNEMU.

Eh, szkoda, ze juz musialas sie o tym dowiedziec. Trzymaj sie. 

Nie straszcie z tym portfelem Stradivariusa, właśnie sobie kupiłam taki na allegro, bo mam dość pikania w bramkach wywołanego przez portfel z Housa  😜. Raz na miesiąc rozmagnesowanie przy kasie zapewnione 😉. Nawet częściej.
Jeśli pocą wam się strasznie nogi [ 😡 ] polecam moczyć je ok. 1h trzy dni z rzędu w ciepłej wodzie z solą do kąpieli - nie będziecie mieli już tego problemu! 😀
Zanim zaczniecie się wkurzać, że jakaś aplikacja na facebooku wam nie działa upewnijcie się czy przypadkiem jej nie blokujecie  🏇
Zanim zaczniecie marudzić, że bateria w telefonie jest słaba i w mig się rozładowuje - sprawdźcie, czy nie macie non stop włączonego WIFI i bluetooth ( okropnie żre energie z baterii ).
Nawet jeśli jesteście pewni, że NIKOGO nie ma w domu i nikogo się nie spodziewacie to sprawdźcie to zanim wyjdziecie nago z łazienki i przypadkiem natkniecie się na kuzynów, którzy akurat wpadli, od dzisiaj zostałam  pupulinkiem  😵
Intryga ale obciach  😁 nawet nie próbuję sobie wyobrazić jak było Ci głupio... mnie dreszcz przechodzi na samą myśl, że mogłabym znaleźć się w takiej sytuacji
jak zdarzy się Wam przyciąć komara w busie to nie mówcie do budzącego Was kierowcy "już zaraz zaraz, jeszcze 5 minut" 🙂
Gillian - padłam 😂
kierowca też...
Gillian i co? Dał Ci dospać te 5 minut  👍
Gillian, rządzisz 😀
Gillian, prawie się poryczałam ze śmiechu  😀
Tiaaa. Był taki miły, że zatrzymał się totalnie pod moim blokiem  i nie śmiał się aż tak 😉
Porada Gillian poradą roku  🏇
do porady Gillian brakuje przycisku "Lubię to"
no ma się ten talent  😎
Jak padnie wam karta graficzna w laptopie, wsadźcie ją na 2 min do piekarnika na 220st, ostudźcie, i pah! działa jak nowa!  🏇 (to był szczyt desperacji, przed tym zabiegiem upewnijcie się, że to na pewno wina karty  😁 )
Nigdy, ale to nigdy nie pryskajcie Offem na rajstopy, zwlaszcza jesli idziecie w ciemnych rajstopach na wesele 😀 po prostu zzera te kalesonki, robi sie megi dziura, a ja spsikalam sie obficie, bo komary niesamowite.
Jeżeli jest niedziela ( autobusy rzadziej jeżdżą), jesteście umówione, szykujecie się... RZUĆTA W CHORERĘ FORUM, SKLEPY NETOWE I INNE USTROJSTWA!  Matko, lecę...
Dżastin, mistrzu, serio?! To się nie stopi?  😲
Nie stopi! tylko będzie gorąca w...bardzo gorąca 😉  znalazłam filmik na YT jak koleś tak robił, i stwierdziłam że chyba już gorzej być nie może... sama byłam w szoku! czary mary  🙂
Nie czytaj z nudów swoich starych postów na forum, bo będzie ci bardzo, ale to bardzo bardzo wstyd. 😉
Vanille to kuzyni także jakoś to przeżyje, gorzej gdyby to byli znajomi rodziców, którzy też lubią sobie wpaść na niezapowiedzianą wizyte 😀
Nie czytaj z nudów swoich starych postów na forum, bo będzie ci bardzo, ale to bardzo bardzo wstyd. 😉
Dokładnie...  😡

Mam to samo  😁 btw, świetny avatar (  🚫 )
Vanille to kuzyni także jakoś to przeżyje, gorzej gdyby to byli znajomi rodziców, którzy też lubią sobie wpaść na niezapowiedzianą wizyte 😀

oj, mi by przed rodziną było bardziej głupio. wszak w rodzinie mają szczególną pamieć do "takich" historyjek.. i za jakiś czas będzie..." a pamiętasz jak..."  😜
Jak pogryzą was w nocy komary, to nie drapcie tego potem przez dżinsy. Wyczyszczenie takich obtarć z kawałków spodni wcale nie jest łatwe. Ani przyjemne.
Jeżeli golicie nogi nigdy nie róbcie tego z Metallicą w tle, bo wasze nogi mogą wyglądać adekwatnie do przekazu piosenek  😜
Nie polecam czyszczenia uszu "w biegu" i drapania się po przeciwnej nodze.
Efekt- utrata równowagi i cyt. laryngologa "całkiem spora" dziura w błonie bębenkowej.
O bólu nie wspominając.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się