Poswiecilam sie dla rodzicow i robie dzisiaj za kierowce 😉 No i z psami tez siedze. Niby wyzly sa mysliwskie, ale moje wyjatkowo boja sie wystrzalow. Stara nie dostala glupiego jasia, bo pewnie pikawa by siadla. Mlody troche dostal, ale i tak boi sie strasznie...
Spadam spać bo płaczek mi się udziela.Zycze wszystkim wszystkiego naj najlepszego i Zdrowia dla koników w tym przyszłym roku🙂
U nas druga buteleczka białego winka idzie. Bardzo przyjemnie wchodzi, nie powiem =) Lenowa psina wystrzały ma w poważaniu, więc nie ma stresika.
Maciejka, Właśnie twoj post zobaczyly moje kumpelei rżą na cały głos 😁 Wiesz ten o psim pawiu 😁
no i z moich planów niestety nic nie wyszło, więc chyba sylwestra spędzę z Wami, przyjmiecie mnie? 🙂
Ja tez się przyłączam😉 Siedzę z psem i dziecmi. Pies nie dostał żadnych środków, bo to juz staruszek. Póki co spokój, zobaczymy co dalej...
Domówka u kumpla , poszło narazie 0.7 absolwenta i jeden szampan no ijakies tam piwko. .. ;p jeszecze sporo zotało ale bedzie dobrze i wesolo 😁
Dziecię młodsze śpi. Po starsze będzie trzeba pojechać ok drugiej. Tylko soczki do picia 😉
Przyszedl do nas kumpel, gramy w Magie i Miecza 🏇
Hej Voltopiry!!! 🏇 Jednak jestem i pozostanę z Wami przez całą noc 😀iabeł: 😎
Ja też 😎 siedzimy z kumpelą, oglądamy South Park 😜 i układamy puzzle 🤔wirek:
no to jeszcze pół godzinki
zaraz odpalają szampany ja picollo 😀 maz ma achtungi i juz nie może sie doczekać odpalenia
u mnie też butelczyna już w pełnej gotowości
przepraszam to nie ja ...
zycze wszystkim voltowiczom, sorry revoltowicza szczesliwego nowego roku, samych radosci i milosci!! 🙂 🙂 u nas w dwojke, standard taki jaki lubimy 💃 luz blues i czerwone winko a zaraz sekt, bo na szampana nasz nie stac, jeszcze 😁
a sekt to nie wlasnie szampan? 👀 tak mnie uczono przynajmniej 😉 U Was juz blisko polnocy! U mnie ciagle ponad godzinka, wiec sobie spokojnie gramy i popijamy whisky 🙂
wszystkiego dobrego - idę się kochać z żoną 🏇
nie sekt to ta podroba prawdziwego szampana, to co prawie wszycy pijemy zawsze 😁 mowie o niemczech 🙂
To to jak takie tanie wino marki Patyk? :P
WSZYSTKIEGO NAJ zyczy samotna w duzym domu z butelką wina, prawie pustą 😂
No Voltowicze Szczęśliwego Nowego Roku! 🙂
szczęśliwego nowego roku!!
Szczęśliwego Nowego Roku!! 🏇
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku ! U mnie taki łomot jakby wojna była 😉
Szczęśliwego Nowego Roku! 🥂 🏇
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku kochani Voltowicze! :pijacy:
a ja na wsi mieszkam i nawet żadnych petard nie widać... tylko coś z daleka słychać... już 8min trwa 2010r! miejmy nadzieje, ze lepszy od 2009 😉