Forum towarzyskie »

Sylwester 2009/2010

Ja też jestem, ale jedną nogą w pokoju obok, zaglądam co tam się dzieje..
Pizza sie piecze, drink stoi obok, zaraz jakis filmik - dzis z wypozyczalni pozyczylam sobie 5 - hmm ktory pierwszy?  😉

Jak miło,ze jestescie!
Revoltosylwestrowicze - jak macie odpowiedni hardware, to wrzucajcie foty z Waszej szampanskiej Revoltowej zabawy 🙂

Hiacynta 2min temu - z aldikowym szampanem (spokojnie, doczeka pólnocy. Zostal wyjety z lodówki specjalnie do zdjecia, obylo sie bez profanacji, gdyz posilkuje sie whisky z cola. Jest fajnie) 🙂

Najlepszego kochani, ja właśnie ruszam w tany do klubu z dużą ekipą 💃
A ja kurde kibluję w pracy. I żeby było jeszcze zabawniej zostanę tu aż do 2 stycznia do 8😲0.  🤔 Drinknąć se nie można, koniucha nie odwiedzę. Ale żeby nie smęcić za bardzo to powiem, ze mam ... z 20 filmów na dysku do obejrzenia.  😀
mój sylwek - właśnie wstawiłam zapiekanke, faceta odprawiłam o mojego ojca na whyskacza 😀 a ja mam chwile swiętego spokoju 😀
laski nie jest tak źle 🙂 zaraz zaczne strzelać drinki tylko kostki lodu dojdą w zamrażalniku 🙂

ps. na ryju mam mase pryszczy... na szczescie nie muszę się tapetować przed balem  😁 😜

Hiacynta 🙂 to zdjęcie w ramach twojej akcji 🙂
super zabeczka  💃 zdrówko!
domuję , choć własnie młodego zawiozłam do domku i żałuję że to mamcia nie wpadła na genialny pomysł imprezy poza miastem , zima bowiem tam wspaniała , cudownie i klimat , lasy , śnieg , tylko kuligu brak i tego odgłosu janczarów ...
życze wam wszystkim aby przyszły rok był lepszy , zdrowszy , i bardziej na luzie , spokoju ducha każdemu z was i waszym 4-nożnym przyjaciołom
No ta i ja się dołączę ..Smutny ten sylwester.Tak czy inaczej życzę wszystkim  Szczęśliwego kopytnego nowego roku.
Hiacynta  💃 zdrówko oby nam się ! 😀

powiem Wam że wydawało mi się że bardziej będę żałować iż zostaję z moim w domu 😀 Ale guzik ;] mam święty spokój którego po dzisiejszym wypadzie w stajni wręcz pragnę.
Własnie poleciał pierwszy drink kokosowy ;] z mleczkiem , bitą śmietana i wiórkami kokosowymi 🙂 kostki lodu itp 🙂 polecam 😀
W tej chwili życzę wsyztskim załamanym domowymi sylwestrami żeby mieli taki humor jak ja 🙂

edith: Maciejka co sie stało?
Hiacynta  💃 zdrówko oby nam się ! 😀

powiem Wam że wydawało mi się że bardziej będę żałować iż zostaję z moim w domu 😀 Ale guzik ;] mam święty spokój którego po dzisiejszym wypadzie w stajni wręcz pragnę.
Własnie poleciał pierwszy drink kokosowy ;] z mleczkiem , bitą śmietana i wiurkami kokosowymi 🙂 kostki lodu itp 🙂 polecam 😀
W tej chwili życzę wsyztskim załamanym domowymi sylwestrami żeby mieli taki humor jak ja 🙂

edith: Maciejka co sie stało?

Moze jakaś złota recepta na ten humor?
takie tam nudy...Złamane serce
MAciejka kochana musisz sie zając czyms co sprawi ci dobry humor albo wypłakac te wszystkie złe duchy....

na złamane serce pomaga porządny film dvd .. komedia romantyczna . po to aby uwierzyc w lepsze jutro... pomyśl o tym.. 🙂
Ja się melduję, ale mam tylko analoga obecnie, więc foto z szampanem nie będzie : )

Jo! 🙂

Złamane serce
O! To możemy pic razem 😉
Wstyd się przyznać ale nie mam co pic.Rano  byłam u konia a popołudnie spędzone  z płaczem w poduszkę i tak już od 31 sierpnia.Ale dotrzymam towarzystwa🙂
własnie 😀 Jara ty to masz pomysły  💃

edith: ło matko 31 sierpnia? to już poważniejsza sprawa
Zamiast siedzieć same w domu powinnyśmy się spotkać z butelką wódki, szampana i fiolką Tramalu

Maciejka, nie bój żaby, ja to mam większy dramat.
Zamiast siedzieć same w domu powinnyśmy się spotkać z butelką wódki, szampana i fiolką Tramalu

Maciejka, nie bój żaby, ja to mam większy dramat.

No jak już zaczęłaś to skończ ;]  😍 😅 :kwiatek:
Tramalu.....no ładnie...za moich czasów, to się aviomarin z kiosku łykało a nie Tramal.  🤬
jara: Pisz jaki dramat 😜 Lubie czuć ta jedność
zabeczka17:a tam poważna sprawa myślę ze po 3 latach związku chyba całkiem normalna
A propos spędzałyście kiedyś sylwestra z koniem?Zastanawiam się czy bardzo przeżywają huk petard.
A więc zdrowie miłe Panie!

A więc zdrowie miłe Panie!

No to trzymaj się mocno mój wybrał squot czy jak to się pisze.
JARA  extremalnie?  masakra
Maciejka nie mówie że to nienormalne.. poprostu musisz sie trzymac.. Zacznij nowy rok z czystą kartą.

A u mnie wszyscy wpierdzielają zapiekanke a la JA 😀 Do tego sałatka 1000 wysp 😀 Lubie od czasu do czasu poczuć sie panią domu
Nie wspomnę, że w marcu po 3 latach też się rozstałam z facetem, z którym od pierwszego miesiąca mieszkałam. Życie. Dostałam w tym roku tak po dupie, że już siedzieć nie mogę, więc miłe Panie oby następny był lepszy.

A jak konie, to nie wiem, mój pies głupiego jasia dostał.
Dziewczyny piję drinka za wasze zdrowie oby było w przyszłym roku lepiej !!! 🥂 :kwiatek:
Witam,
Melduję, że też spędzam sylwka z Wami. Nie lubie sylwestra i nie wychodzę nigdy, chyba że do stajni rudego poprzytulać😉 😅
🚫 Zabeczka17, chodziłaś do szkoły w Gdyni ❓
To życzymy Jara by następny był lepszy. I rok i facet.
Ja wam powiem, że ja się chyba przedwcześnie zestarzałam, bo mi się nigdzie nie chce chodzić. Dla mnie to dzień jak codzień, wolałabym go przespać :P Może dlatego, że miałam bardzo intensywny okres imprez w moim życiu.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się