Ja dziś we Wrocku na zawodach byłam jako widz 😅 Widziałam Tulipan, Amazonkę 👍 Bardzo fajne przejazdy, Partynice jak zawsze piękne, tylko to słońce wykańczające.... W takie dni nie żałuję, że już nie startuję 😁
rundę juniorską wygrała nasza forumowa tulipann 🙂 - wielkie gratulacje, bardzo bardzo fajne przejazdy na nowym bądź co bądź ale bardzo klasowym koniu. Na drugim swoim koniu tulipann wykręciła 3 miejsce w mistrzostwach dolnego śląska juniorów. Także 👍 Mistrzostwa Dolnego Śląska Seniorów wygrała Izabela Dyrek Rundę Młodzieżową wygrała Natalia Palacz
Małą rundę wygrała Karolina Mazurek na Pegasusie a dużą rundę widoczna na zdjęciach powyżej Sylwia Syguda 🙂
Świetne wyniki miały też forumowa Korsik i Lovely - gratulacje, szczególnie, że Lovely jechała na trudnym charakterologicznie koniu, którego miała okazję jeździć zaledwie kilka dni.
Ogólnie zawody bardzo udane, tylko przy tej pogodzie bieganie między głównym czworobokiem a drugim, na którym odbywały się eliminacje do championatów lekko wykańczało...
Ogólnie zawody bardzo udane, tylko przy tej pogodzie bieganie między głównym czworobokiem a drugim, na którym odbywały się eliminacje do championatów lekko wykańczało...