DressageLife Mnie pytałaś? Po treningu super,pierwszy trening a z młodzikiem już wiemy w jakim kierunku pracować i widać poprawę już po 1 jeździe w week następny trening z P.Michalem 😅
oo, fajnie 😉 Upomnę się o frak 😁 Ja jadę to co zwykle, miszczu kl.P 🙄 P2x2, P3 i P4. We środę 15.05 mam odznakę, jak znowu nie zdam, to przysięgam że zacznę pływać synchronicznie a nie jeździć konno... Te Ptki już mnie nużą.
kolebka Ty dalej z odznaką w plecy? Aż się uśmiałam 😁 Frak mam, czeka na Ciebie, bo ja od zeszłego sezonu mam już swoją szytą na miarę jaskółkę 😎 A nie wiesz czy ktoś od Was w ogóle na C się pisze?
🚫 Bo nie zdałam w grudniu! Yes, you can call me god :P Więc mam poprawkę 15.05, ale jadę na koniu co chodzi GP w skokach 😁 Okej, to weź ze sobą fraczek 🙂
A od nas na C to hmm, chyba tylko Martel z panem Potockim. Reszta niżej, Lki i Ptki głównie, pewnie Haluk idzie CC.
jeżeli jestem posiadaczem brązowej odznaki, to żeby wystartować w regionalkach L klasy muszę rejestrować się w jakimś konkretnym klubie, tudzież załatwiać bpk? Bo z tego co pamiętam, albo ktoś mi naopowiadał brązowa automatycznie rejestruje osobę w wzj, tak więc muszę składać cokolwiek do pzj? 🤔
ententa, nie rejestruje automatycznie brązowa. Musisz iść do wzj i zarejestrować się. Jak nie chcesz być w klubie to BPK ale to kosztuje wtedy zamiast 30zł to 150 😉. Musisz mieć też zrobione badania sportowe. Jeśli będziesz się rejestrować w DZJ to zadzwoń do Madzi Podsiadły i ustal z nią wszystko - bardzo pomocna osoba 🙂
czy Holger Münstermann był mistrzem świata ? jako skoczek wogóle nie mam pojecia co kto kiedy i gdzie w ujezdzeniu ... czy ma ktos jakiekolwiek info na temat tego zawodnika/trenera ?
Hej, w związku z planami wyprowadzki na Pomorze, szukam wszelakich informacji na temat a) stajni w odległości do 30km od Gdańska b) trenerów. Interesuja mnie opinie o hipodromie w Sopocie, oraz szukam kogoś z kim można sensownie potrenować, jeżdze ujeżdzenie na poziomie N klasy, mam 6 letniego konia i chciałabym wiedzieć czy w pomorskim jest ktoś kto za normalne pieniądze jest wstanie podjąć się współpracy i pomocy w dalszym rozwoju. Jeśli ktoś coś poleca to proszę info na priv 😉
Jeśli chodzi o stajnie to zapraszam do lascalli. Mnie trenuje p. Łukasz Kaźmierczak co prawda to wkkwista ale fajnie mi się z nim pracuje. Z ujeżdżeniowych trenerów godnych polecenia to masz jeszcze: p. Małgosię Pawłowską ,też dojeżdżała do nas do stajni i p. Asię Lopko ale aktualnie mieszka troche za Gdańskiem 🙂
Na zawodach w Kwiekach atmosfera można powiedziec neutralna, podłoże na czworoboku bardzo dobre, boksy w namiotach rozkładane. W zeszłym roku było trochę ciężko z noclegiem, nie wiem jak jest teraz, może na miejscu jest więcej miejsc. Generalnie myślę, że można spokojnie wybrac się tam na zawody bez obaw 😉