9.Osoby zainteresowane udziałem w klinice jako jeździec, zobowiązane są przed zakupem biletu do prawidłowego wypełnienia formularza zgłoszeniowego, umieszczonego na stronie internetowej www.horsesport.pl. W formularzu należy podać swoje wyniki sportowe z minimum jednego ostatniego sezonu startowego, opisać w języku angielskim zagadnienie/problem, który miałby zostać zaprezentowany podczas Kliniki oraz dołączyć film z minimum jednego przejazdu konkursowego.Jestem ciekawa jakie ostatecznie pary zakwalifikują się na te konsultacje.
Szkoda, że ostatecznie odbędą w Kuźni, bo początkowe plany były, że w Radzionkowie.
Ale może się wybiorę, niewykluczone 🙂
Mnie osobiście bardziej interesuje klinika z Ursulą Salzgeber w maju. Wstępne plany są również w Radzionkowie:
Jesteśmy już po spotkaniu organizacyjnym. Uzgodniony został wstępny termin. Klinika odbędzie się najprawdopodobniej w KJ Lider Radzionków tuż po zawodach CDI *** Radzionków. Będziemy starać się zaprosić Ullę Salzgeber do wzięcia udziału w zawodach na jednym ze swoich koni.
Klinika będzie trwała 3 dni. Każdego dnia obejrzymy około 8-10 par na różnym poziomie zaawansowania/
W związku z rozpoczynającym się sezonem konkursów dla młodych koni, uzupełnieniem kliniki będzie seminarium z sędziami oceniającymi konkursy na styl konia.Szkoda, że tak mało koni, na konsultacje załapie się pewnie tylko "elita".