mamy snieg...mamy mnostwo soli na chodniku i moj pies kuleje🙁 jutro kupie buty chyba dla niej do tego jest srednio przyjemnie bo wieje...w terenie sniegu sporo, ale syf pod nim straszny- az sie boje jezdzic do lasu...
Zimno, wieje i bialo wszedzie. Brrr...... Niech sie ociepli choc troszke i ten snieg stopnieje!! Ja tam toleruje snieg tylko jak jade na narty...... wiecej go byc nie musi, ba nie powinno.
Nie lubie zimy. Zdecydowanie. Dobrze chociaz, ze w koncu dostane prawko i kluczyki to przynajmniej nie bede marznac i moknac na przystankach.... Ech...
SZCZECIN: około 3-5cm sniegu, temperatura około -1/-2 stopni Celsjusza, drogi w miescie niby czarne, jednak sa takie miejsca gdzie woda nie spłyneła i marznie, co za tym idzie robi sie mało fajnie.
Nie dojechałam do konia. Znowu zima drogowców zaskoczyła? Powinni sobie spiewać piosenkę Kayah "Zima na ramiona moje spadła, niewinnościa białym sniegiem...." Generalnie robi się ciekawie. Dziś w nocy zapowiadają -20 stopni. Dobrze, że derka przyszła na czas.
no u mnie już spadło do -8, a w nocy faktycznie ma być -20. Konie stoją w angielce bez derek, rano pójdą na wybieg bez derek. Dzisiaj łaziły 10 godzin bez derek 😉