U mnie nie wiem, ile dokładnie, ale to cholerstwo na padokach wcale nie chce się topić i wkurza mnie maksymalnie, bo na to lodowisko konia nie idzie wypuścić 👿
O nie... u mnie znowu sypie.. czyli znowu powrót do domu = 2h? Do tego zamkneli lotnisko, a najgorsze, ze w sobote mam leciec do Polski 🙁 Trzymajcie kciuki za bezsniezna sobote, pliz!
pozostałe konie zaczęły linieć. Siwy się wytarzał i zostawił porcję białych kłaków w piachu 🤔wirek: u mnie w dzień było +7 i mam nadzieję, że jutro też będzie tak fajnie, to może ktoś wreszcie wsiądzie na konia...
Ludzie stchórzyli (?), bo większość mieszka w soton, a na zajęcia dzisiaj przyszły... 2 osoby plus ja. I wykładowcy. Vide - zajęć nie było.
a nawet nie mamy śniegu. Padał jakiś deszczośnieg o 14😲0 ale poza tym niestety nic....
Southampton jest chyba JEDYNYM miastem na całych wyspach gdzie obecnie nie ma śniegu (za co? ZA CO?! 😕 ), i chyba zaczęli nam podsyłać wszystkie samoloty zdolne wylądować na małym Southamptońskim lotnisku, bo akademik jest na trasie lądowania samolotów w Soton i co jakieś 4-5 minut coś leci... i świeci mi w okno... cały czas mam wrażenie że zaraz mi do pokoju wlecą 😤 😤 😤 😤 😤
Rzeszów- pada,pada,pada, śniegu nam nie brakuje, temperatura -2 a drogowców jak zwykle zima w połowie lutego zaskoczyła. 🤬 Jest wspaniale 😉, pod warunkiem że nie musi się wychodzic z domu.
ponad 20 cm śniegu i ciagle pada , około zera , z tendencją spadkową , a pomyśleć że tydzień temu , w sobote mieliśmy prawdziwą wiosne i ok 20 w słońcu
Stare Żukowice/obok Tarnowa/ -sypie i sypie . Rancho Roleski od rana walczy z zimą za pomocą ludzi z szuflami i ciągnika z pługiem. Od wczoraj wieczorem spadło z 20 cm-widzę po moim aucie. Nie jest zimno.Nie wieje.Ładna zima.