Forum towarzyskie »

Zaczyna mi wychodzić. Czyli dla odbijających się od dna :-)

CuLuLa,  edyta, Dzieki wielkie :* Powiadomię o kolejnym etapie 🙂 W kwestii kasiorki dalej dno i wodorosty więc jeszcze szukam pracy ale mam cichą nadzieję, że cos się wyklaruje.
dragonnia, trzymam za Ciebie kciuki, super wiesci! Najtrudniejszy etap juz masz za soba, teraz juz musi byc dobrze  😅
Dragonnia ale fajnie czytać coś pozytywnego od ciebie!! Powodzenia dalej i nie daj - na pewno jesteś teraz silniejsza 🙂
Dragonnia  😅 ogromne gratulacje  :kwiatek:
A ja w sobote jade do pewnego pana ugadac o prace przy koniach. zobaczymy co z tego wyjdzie. Ze wstepnej rozmowy mialabym dodatkowo prowadzic pare jazd ale glownie zajezdzac i na niektorych koniach postartowac. mam nadzieje ze w sobote jeszcze bardziej sie uciesze;] ogolnie szuka kogos kto tym takze pokieruje bo on tam nie mieszka.

a co do mojego kulawca nadal nic. nadal kuleje w tygodniu kolejna wizyta weta🙁
dragonnia, wiedzialam!!!! super straszcznie sie ciesze i trzymam dalej kciuki! 💃
Hiacynta, Dzionka, Kaprioleczka, sienka, Kochane jesteście i bardzo wam dziekuje za wsparcie i wiarę. Oby teraz etap z psychologami poszedł pomyślnie.

dzionka, jak sie uda to w Wawie podobno, po 6,5 szkółce na 2 miesiące zagoszczę  😀 Liczę na spotkanie wtedy 🙂
DRAGONNIA Wiedziałam, że sie uda!!  😅 😅 😅 😅 😅 ale kciukow nie puszczam 😉
Dragonnia, no koniecznie 🙂! :Psychologami się nie martw, tylko bądź sobą i się nie stresuj a na pewno będzie dobrze 🙂
Ponieważ byłam tu z Wami ( na forum) prawie dzień w dzień od około 3 miesięcy, podczas których zakuwałam do Strasznie Ważnego Egzaminu, to podzielę się z Wami informacją.
Z D A Ł A M !!!!   💃
JESTEM WIELKA.
I szczęśliwa. I wykończona. I jeszcze to wszystko do mnie nie dociera.
gratulacje!!!!
tunrido, czy to coś związanego z psychiatrią?
Wczoraj po raz pierwszy pracowało mi się bardzo dobrze. Nadążałam ze wszystkim. Nie chcę się za bardzo cieszyć, bo jutro może być z powrotem źle. Jednak  to taki mały kroczek, który spowodował, że stres ze mnie zszedł.
Dzisiaj po 2 latach wsiadłam na pół godzinki na pogrubianą kobyłkę. Dominantka straszna, namęczyłam się nieco,ale udało się w miarę dogadać. Intruktor piał wręcz nad ułożeniem ludek ( 🤔wirek: ), a ja sama byłam w szoku, że tak dobrze siedzę mimo tej przerwy. Dodatkowo wypleniły się moje nawyki z poprzednich stajni typu wypinanie tyłka czy zaciskanie na siłę rąk i garbienie się a no i najważniejsze: nie spinałam się aninie podjeżdżały mi pięty do góry.

Jednak taka przerwa zdziałała u mnie cuda. 💃
Wczoraj dręczyły mnie takie głupie rzeczy (np. robiłam cały weekend linoryt dla kolegi, a zdałam sobie sprawę, że nie ma nikogo, kto poświęcił by w ten sposób dla mnie weekend), albo użalałam się nad sobą, że nikt mnie nie lubi, bla bla bla. Normalnie tragedia i koniec świata 🤔wirek:
Dzisiaj byłam na wykładzie o Hospicjum i był tam m.in. film o dzieciach, w moim wieku i młodszych, które chorują kilka lat i żyją ze świadomością, że niedługo umrą. Ten krótki (20min?) filmik tak mnie wzruszył, że doszłam do wniosku, że moje kłopoty nie mają znaczenia, bo wszystko to sama sobie wymyślam.
Postanowiłam, o tak o, od dzisiaj, zmienić coś w sobie, bo wiem, że jestem szczęściarą i mam powody do radości. Brzmi banalnie, ale potrzebowałam takiego kopa. Zamierzam żyć pełnią życia, jak to mówią 😅
Moj najoficjalniejszy list ze szkoly w stanach wlasnie przyszedl i powiedzial "z radoscia zawiadamiamy, ze pania przyjmujemy"

😅 😅 😅

jeszcze tylko wiza i drzyj Ameryko - nadchodze  😂 😎
Z finansami u mnie krucho, na uczelni nie najlepiej. Ale cholera, no, dam radę.
Kaprioleczka, gratuluję  :kwiatek:
Averis, pozytywne myślenie potrafi odwrócić zły los, trzymam za Ciebie kciuki.

Mnie też jak na razie układa się, zaczęłam pracować, atmosfera w pracy bardzo dobra, kasa też mi odpowiada, uczestniczę w zabiegach, o których nie śniło mi się nigdy.
Miesiąc temu miałam "doła" z powodu mojego przedłużającego się bezrobocia  🙂
Kaprioleczka, super! wielkie gratulacje!
Kaprioleczka, łaaał , ogromne gratulacje! 😅
Kaprioleczka, wspaniale! Cóż to za studia, jakieś muzyczne jak mniemam?  😉
to te o ktorych pisalam juz wczesniej (Music Business), bo mialam info nieoficjalne ze szkoly ze mnie przyjeli bo zapytalam  😁 a wczoraj list przyszedl i juz jest oficjalne oficjalne wiec ciesze sie jeszcze bardziej  😅 😅 😅

dziekuje  :kwiatek:
gratuluję i życzę powodzenia! 😅
Poproszę o brawa i gratulacje.
Właśnie przeżyłam pierwsze 6 godzin od 10 dni bez ketonalu i jest dobrze.
Nie, że nie boli ale boli na tyle, że sobie funkcjonuje w miarę normalnie !  💃
Kaprioleczka super!  😅 Życzę szczęścia i pamiętaj, że jak wydarz jakąś płytkę to sms or PW gdzie można kupić  😉

Ninevet
brawo i gratulacje  😀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się