Forum konie »

Re-voltowy ogólnopolski katalog stajni i pensjonatów

dodałam 2 stajnie, ale w wolnej chwili dodam więcej z rejonów Bydgoszczy 🙂
Mam taki pomysł ... tylko nie wiem czy to dobry pomysł. W momencie kiedy chcemy żeby wyświetliła się pełna lista wszystkich dostępnych stajni u góry w oknie pojawia się mapka z zaznacznikami. Może w momencie kiedy najeżdżamy na jeden z nich dobrze, żeby w małym okienku wyświetlała się nazwa stajni? To ułatwiłoby trochę sprawę 🙂
Jak klikniesz to się wyświetla. Gorzej jak jest mnóstwo stajni obok siebie, to nie da się wyłapać konkretnej i wtedy fajne byłoby wyświetlanie przy najechaniu.

Ale bajer z tą hybrydą, zaznaczyłam idealnie budynki stajni.
Dodałam swoje byłe stajnie i obecną 🙂 Jeśli chodzi o Bachmat Wrocław to mogę mieć troche niekatualne informacje, może ktoś tam teraz bywa i zaktualizuje.. choć prawie na 100% to co opisałam jest tam w tej chwili.

Ps Rzeczywiście można zobaczyć konie na padoku jak sie kliknie na mape satelitarną 🏇
na mapie satelitarnej wszystko widac pod warunkiem, ze stajnie istnialy juz co najmniej 2 lata temu...
a czy ja moge np dodac swoja stajnie, nie jako pensjonat czy rekreacje, ale ze zapraszam ,jak ktos przejezdza rajdem, na herbate, wode dla konia i cos do jedzenia dla wszystkich?? zwlaszcza, ze kolo mnie przebiega szlak...  👀
Napiszę tak:
- Po raz kolejny jestem dumna z ekipy re-voltopirów i zaszczycona,że mogę do niej należeć.
Rach ciach ! I baza rośnie jak na drożdżach. :kwiatek: :kwiatek:
Świetny pomysł! 😉
Dodałam stajnię, tylko jeszcze powinna byc opcja "maneż". Bo co jak nie ma parkuru z przeszkodami ani czworoboku tylko zwykły maneż? 😉
wow! jestem zachwycona pomysłem, wykonaniem i odzewem!

gratuluję quantanamera 👍
Pomysł rewelacyjny!  👍
Też dodałam jedną stajnie  🙂
Pomysł cudowny!
Zauważyłam jednak dziwnie liczone kilometry  🤔 To google tak rozrabiają? Naprawdę, nie mam do W-wy 150 km  🤔 tylko 108, zgodnie z atlasem, licznikami, GPSami...
Teraz to bez znaczenia, ale gdy mapa się wypełni i będzie podstawowym miejscem, gdzie się będzie zaglądać przed wyjazdem na zawody - to może mieć znaczenie. Może się zdarzyć, że wybierze się miejsce, gdzie faktycznie jest dużo dalej.
Pomysl rewelka, wykonanie tez  👍
Rewelacyjny pomysł.
Wydaje mi się, że zmian w bazie powinno dokonywać się po zalogowaniu. Sprawdziłam - każdy może może dopisać, odznaczyć, to co chce. Na razie wpisów jest tyle, że można je ogarnąć, jeszcze trochę będzie ich mnóstwo, a panowanie nad ich poprawnością będzie niemożliwe, a licho nie śpi. Co chwilę, jakaś końska strona jest zawirusowana  a i żartownisiów ( z zewnątrz ?) nie brakuje.
Zgadzam sie z Momi nad dodawaniem,usuwaniem i wszelkimi zmianami tez powinna być jakaś kontrola.Moze wlasnie przez logowanie
a przykleić wątku nie można ?
Ja myślałam jeszcze o dodaniu opcji dla naturalsów, typu "plac zabaw dla konia" albo "stajnia przyjazna naturalsom". Chociaż nie wiem, czy to nie za bardzo szczegółowe, zresztą niewiele stajni pewnie ma coś takiego. Sami oceńcie.
Świetna sprawa  😅
Proszę przykleić  :kwiatek:
w opcjach do zaznaczenia powinna pojawić się też inne pozycje, np. hipoterapia, sport, western, zaprzęgi, hodowla, itp... Będzie jeszcze lepsza możliwość filtracji. Pomysł super i gratuluję 🥂
A może dodam przycisk w menu na forum na stałe - zaraz za indeks / pomoc / szukaj?

Na chwilę obecną w bazie jest 266 stajni 🙂  Forum power, ha! 😉
Dobry pomysł,ale obstawiałabym za tym,żeby był widoczny dopiero po zalogowaniu
nie nie nie, musi być dostępny dla wszystkich!

ami_071, ale to nie jest żadna tajna strona - wręcz przeciwnie, żeby miała sens, byłoby super, żeby korzystało z niej - dodawało i przeglądało wpisy - jak najwięcej osób, nie tylko z forum 🙂
Zgadzam się jednak ktoś musiałby sprawdzać poprawność wprowadzanych danych. Jeśli każdy będzie mógł dodać co tylko będzie chciał to obawiam się,że w krótkim czasie może sie z tego zrobić duuuży bałagan. Może sie mylę...oby  😉
ja nie moge dodać bo nie mogę otworzyć mapy.Bez mapy sie nie daje
ami_071, no więc po to jest akceptacja. W 100% i tak nigdy nie sprawdzisz, chyba, że zrobimy zrzutę na zatrudnienie brygady inspektorów, którzy będą jeździć po stajniach, oceniać ilość kup w boksach i źdźbeł (omg, straszne słowo) trawy na padokach.
ed, a maps. google.com się otwierają?
Jak długo czeka się na akceptację? Wczoraj wieczorem dodałam stajnię... ale nie ma jej jeszcze w katalogu. 😕
Chciałam dopisać, że od wczoraj do katalogu można w prosty sposób dodawać zdjęcia. Jeśli zatem macie jakieś fotki stajni / pensjonatów, to zapraszam do uzupełniania strony 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się