Forum konie »

Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

Dziewczyny gdybyście robiły zamowienie, to ja na 100% jestem chetna-zakochałam sie w ogłowiu i zadne inne mi sie nie podoba, musi byc konkretnie to  😜

tylko ciekawe jak z rozmiarowka? bo moj nosi wieksze cob, male full tzn paski policzkowe beda dobre z coba, ale naczólki i nachrapnik musimy miec dluzszce bo rudzisz ma szerokie czolo i ta czesc nachrapnikowa  👀 jakie sa wasze doswiadczenia z rozmiarowka ogłowi z hooksa?  :kwiatek:
Gdyby tylko Artemis był w sklepie stacjonarnym napewno nie bawiłabym się z zamówienie z zagranicy!

Ja znosiłam wcześniej niedopilnowanie terminu i przeciąganie całego zamówienia przez niewysłane przelewy takze niestety Wy musicie znieśc moją niecierpliwość!

Wybaczcie!
ale Twoje narzekanie na forum i tak nic nie zmieni!
to nie equi trzyma w domu i nie chce wyslac, wiec po co te nerwy? 😉
Dziewczyny, ile wychodzi cenowo ogłowie Artemis na złotówki juz przesyłka tak plus minus  :kwiatek:
Laura wiesz co korona szwedzka chodzi po cos kolo 0,44 zł przelicz sobie🙂 a jak z kosztami przesyłek to nie wiem;< sama jestem ciekawa. Pewnie zależy to od ilości osób ile by zamawiało itd
milusia - bierz full, one są zanizone raczej...bo maja od 1-4 , wiec duze cob to ich full, a full to x full. przynajmniej tak bylo w kilku moich modelach stamtąd. moj ma ez wieksze cos, i musialam miec full bo w coby sie nei wsisną nawet jak dziurki dorobilam...zresztą mają malą regulacje, a polczkowe latwo zmniejszyc - jest gdzei dziurki dorobic jakby co...
O ile dobrze to policzyłam to wychodzi 329,56 (1korona=0,44gr) + oczywiśćie koszty przesyłki 🙂
i pamiętać, że jest bez wodzy

może dziś, może dziś...
ciągle nic?
dziewczyny wdech, wydech 😉
przyszło  🏇 🏇 🏇
aaaa! mowiłam!
fotki, fotki!
nie wiem czy będzie czym fotki, bo mam tylko telefon z dupiatym aparatem, ogłowie Endurki ( hanover ) rewelacja ! Mięciutki, cudny 😉
to ja cie nawiedze i zrobie fotki 😁
Fajnie!
Tylko już musztarda po obiedzie... 🙁

No nic nie narzekam!
Zairka chodź, chodź, pomożesz mi pakować  🏇
Wow, fajowo  🏇
Zairka chodź, chodź, pomożesz mi pakować  🏇

chetnie, przynajmnije pooglądam na zywo te cacuszka 😅
zapraszam 🙂  :kwiatek:
toltek świetne te Twoje kaloszki, żałuje, że sama nie wzięłam. Miałaś je wcześniej, że wiedziałaś, że takie fajne ?
equi.dream, weź to do ozorek dziś wieczorem albo jutro, popakujemy razem i pooglądamy
JAAA SUPER!!!

A co to za kaloszki?

Pakujcie droga kobieto szybko 😀
A no fajnie by było jakby podochodziło do weekendu *.*  A wszystko jest ; d ?
Nie ale szukałam kaloszków przy których rzep nie byłby zwykłym rzepem (bo wytrzymuje na naszym piachu 3-4 mies.) tylko zamiast taśmy byłoby coś mocniejszego! Mam nadz.ze takie są...., tak wyglądało!  💃
Super ze fajne i ze juz sa bo własnie zaczelam gubic kaloszki - moje horze są juz w tak tragicznym stanie.
A kaloszki takie:
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=610304&deptid=4&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
przyszło moje ogłowie w końcu ?🙂
💃 już dostałam info że w końcu dotarł mój naczółek 😀
A mój meksykaniec jest? 🙂
Ja tez mojego meksykańca nie mogę sie już doczekać  😍
Chętnie dołączę do kolejnego zamówienia
Em i jak z paczkami ; d Powysyłaliście dzisiaj może ; p ? bo nie wiem czy sie spodziewać do weekendu : D
Proszę o info kiedy będzie robione następne zamówienie  🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się