Forum konie »

Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

15% rabatu jest na derki.
Mamy czwartek i domyslam się, że wciąż czekamy na jeszcze jakieś wpłaty?!

Potrzebuje tych rzeczy z Hooks'a najpóźniej do 10 czerwca u mnie w domu!
Wiem, ze jest jeszcze trochę czasu ale jak widać leci on strasznie szybko!

I tak jak poprzednicy jestem za tym by "pozbyć" się osób, które wciąż nie wpłaciły!

taak ja potrzebowałam ogłowia dwa miesiące  temu 🤣 😂

ale też jestem stanowczo za tym żeby już nie czekać na jakichś myślących inaczej  🤬
a czemu equi nic w tej kwestii nie napisze?

już bym 3 razy kupiła ogłowie...
pamiętajcie że jak rezygnujecie z kilku osób to wzrastają wam koszty 😉
Poczekajcie spokojnie na equi - niestety na chwilę obecną leży półprzytomna w łóżku bo ma coś z nerką. Nie jest w stanie się ruszyć ani zrobić nic sensownego. Nawet nie była w stanie rozmawiać przez tel. Ponieważ dzwoniła z prośbą dotyczącą konia to od razu piszę tutaj, żebyście się nie martwiły.
What The Fuck?!

Zamówienie się przeciągnie to już pewne!
Nic nie zdziałamy!

Ale niech nasza Equi wraca do zdrowia!

o masz..... 🤔
jutro puszczam przelew do hooksa, przepraszam za opóźnienie z mojej strony  :kwiatek:
equi kuruj sie :kwiatek:
pozostało nam wierzyc ze chociaz hooks pospieszy sie i nie nawali z przesylka 😉
Witam🙂 Z góry przepraszam ale pewnie wszystko jest tutaj dokładnie opisane , ale wertowanie całego wątku schodzi;<  😡 Chciałam się zapytać czy planujecie może zamówienia okres czerwic/lipiec i jak to w ogóle wygląda koszta itd🙂 z góry dzięki za info :kwiatek:
Czy pieniądze już poszły do Hooksa?

Ja jestem w gorącej wodzie kąpana!

draskaeb parę postów wyżej 😉 poszły 😉
Czerpakowa odezwij sie do Melanie, która ma zamiar robić zamówienie albo do Kermit'a, która takze planuje dla ludzi z Łodzi!
są już jakieś info z Hooksa - wysłali pakę?
ekhem, ekhem
posłali 😉 teraz tylko czekamy aż dojdzie, o czym nieomieszkam powiadomić  🏇
już nie moge doczekać sie swojego prywatnego hanowera 😎 💃

A ja nie mogę się doczekać Artemisa dla mnie i drugiego na prezent ;-) oraz meksykańca :P
Czarna wodza też się przyda...

A jest jeszcze nadzieja na to żeby,m otrzymała wszystkie rzeczy zamówione w poprzednim zamówieniu? Albo chociaż odpowiedź w tej sprawie?

Nie zamierzałam robić afery o taki drobiazg, ale to bardzo nie w porządku z Twojej strony equi tak po prostu urwać kontakt.......
Witam, kiedy planujecie nastepne zamowienie z HOOKS ? widze ze troche sie spozniłam, bo z miła chcecia bym sie podłczyła do kolejnego zamowienia z paroma rzeczami :kwiatek:
widzę, że sporo hanowerów będzie heh
a kiedy wysłali i  kiedy możemy sie spodziewać?
moża liczyć na poglądowe foto?? ciekawość zżera...
zrobię foty jak tylko przyjdzie 😉 Sądzę, że w piątek powinno być 😉
laura_2013 - Ja jestem chętna do zamówienia, wiem też, że parę osób tu już wspomniało o składaniu zamówienia.
Hm, więc może pomału zbierzemy ekpię? (Osoby chętne do zamówienia)
Melanie myślę że ja bym była chętna, tylko bliżej lipca🙂
No ja własnie taz na lipiec myslałam zeby sie podłaczyc 😉 troche jeszcze czasu by było, pomyslec jeszcze czy cos by sie nie dopisało do listy zakupów, zawsze wiecej czasu bedzie  🤣
Mamy dziś piątek!
Czy nasze Hooks'owe gadzety juz doszły?!
ale Ty jestes w gorącej wodzie kompana 🤔

jakby przyszly a equi by byla na forum na pewno by napisala...ludzie wyluzujcie wasze dobijanie sie nic nie przyspieszy  😉
"kąpana", tak jestem i nie ukrywam!
Do tego zaczęło robić się niebezpiecznie terminowo dla mnie dlatego jestem tak niecierpliwa!
draskaeb, ale tego już się nie da czytać, jak się coś potrzebuje, to nie zamawia się tego z za granicy tylko idzie i kupuje w sklepie stacjonarnym. Tyle mojego OT
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się