Poczekajcie spokojnie na equi - niestety na chwilę obecną leży półprzytomna w łóżku bo ma coś z nerką. Nie jest w stanie się ruszyć ani zrobić nic sensownego. Nawet nie była w stanie rozmawiać przez tel. Ponieważ dzwoniła z prośbą dotyczącą konia to od razu piszę tutaj, żebyście się nie martwiły.
Witam🙂 Z góry przepraszam ale pewnie wszystko jest tutaj dokładnie opisane , ale wertowanie całego wątku schodzi;< 😡 Chciałam się zapytać czy planujecie może zamówienia okres czerwic/lipiec i jak to w ogóle wygląda koszta itd🙂 z góry dzięki za info :kwiatek:
Witam, kiedy planujecie nastepne zamowienie z HOOKS ? widze ze troche sie spozniłam, bo z miła chcecia bym sie podłczyła do kolejnego zamowienia z paroma rzeczami :kwiatek:
laura_2013 - Ja jestem chętna do zamówienia, wiem też, że parę osób tu już wspomniało o składaniu zamówienia. Hm, więc może pomału zbierzemy ekpię? (Osoby chętne do zamówienia)
No ja własnie taz na lipiec myslałam zeby sie podłaczyc 😉 troche jeszcze czasu by było, pomyslec jeszcze czy cos by sie nie dopisało do listy zakupów, zawsze wiecej czasu bedzie 🤣
draskaeb, ale tego już się nie da czytać, jak się coś potrzebuje, to nie zamawia się tego z za granicy tylko idzie i kupuje w sklepie stacjonarnym. Tyle mojego OT