Forum konie »

Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

kiedy dasz radę coś wysłać? 😉 no i zdjęcia wszystkiego! 😀
większość postaram się posłać dzisiaj 😉 póki co wszystko jest 😀 
BARDZO PROSZĘ ŻEBY WSZYSCY JESZCZE RAZ NA WSZELKI WYSŁALI MI ADRESY 😉
Super😀 już się nie mogę doczekać tego zamówienia!  Equi, jak będziesz miała chwilkę czasu, to zrób jakieś fotki  😉
ooo ładna, jak się nikt nie przyzna, to biorę  😀iabeł:, na kasztanie będzie cuuudo
nawet Twój rozmiar  😁
no patrz, los mnie kocha...🙂
ja zamawiałam tą derę 🙂 ciesze się że jest 😉 nie oddam. Ogłowie też doszło???
ps. poszło pw z adresem😉
O rany rany ale suuuper 😀
Czyli możliwe że paczuszki dojdą przed świętami *.*
aaa już sie nie moge doczekać ; d !
mogą być jutro teoretycznie... jej miałabym prezent dla rudego na zajączka  🤣 oprócz marchewek oczywiście 😉 bo nie wiem czy dla niego nowe ogłowie to taka radość  😂
sei- niestety radość chyba bardziej dla nas ; d też zawsze jak siwej "na urodzinki" kupuje nowy kantarek czy padzik to ja ciesze sie jak głupia a ona ma go szeroko i głęboko w ...zadzie ; d
Wchodzę o 13 do domu a tu paczka na mnie czeka 🤔
Ogłowie cudowne, mięciutkie i pachnące. Nie mogę przestać macać 😁

equi, dzięki wielkie! :kwiatek: Trzeba Ci będzie złoty pomnik postawić :kwiatek:
Dziewczyny jak liczymy na to nowe zamówienie z hooks koronę szwedzką?

Ic zy dobrz mi się o uszy obiło ze jakis rabacik 10 % jest jeszcze? 🙂
czy któraś z Was zamawiała to ogłowie: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300469&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
Jak z jakością skóry?
Equi dochodzą Ci moje pw? bo miałam z tym ostatnio kłopot i nie wiem?  :kwiatek:
Ja zamawiałam to ogłowie 😀 ale jeszcze nie ma go u mnie. O skórze napisze jak mi przyjdzie🙂
czy któraś z Was zamawiała to ogłowie: http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300469&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
Jak z jakością skóry?

Chyba Gillian takie miała 🙂
Hermesiowa dochodzą 😉
naciol cieszę się, że poczta się wywiązuje 😉 niech służy  :kwiatek:
Zamówienie liczymy po kursie ze strony aliorbanku 😉
I teraz do zamawiających:
wyjeżdżam do domu na święta, będę przy necie mało albo wcale, wysyłajcie zamówienia normalnie, w poniedziałek będę to wysyłać do hooksa i odpisze na wszystkie pw, na które wcześniej nie zdążę  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Wesołego Jajka  :kwiatek:
Equi   ja też właśnie dostałam, piękne jest i naczółek też! Bardzo Ci dziękuję  :kwiatek: i chyba się jeszcze skusze na zamówienie 😉
Equi a dotarły moje kantary?? już nie mogę się doczekać zwłaszcza że mi dziadyga sponiewierał swój ostatni kantar 😉
To będę ścigać Gillian.  Ruda77 czekam też na Twoją relację jak będziesz miała je w rękach :kwiatek:
Ołkej, zdjęcia Hooksowego Allingtona 🙂

I do tego wodze, zwykłe parciaki, ale te przeszycia są cudowne. I teraz nie wiem, czy jeździć w zwykłych gumowych, czy w tych 😁

Ogłowie jest... zwykłe, ale takiego szukałam. Za taką cenę rewelacja, miękkie podszycia, zwłaszcza ta część w nachrapniku (nie wiem jak to się nazywa ;p przedostatnie zdjęcie ogłowia). Jeśli ktoś się zastanawia, czy wziąć - niech się nie namyśla i bierze 🙂 Rozmiar cob, w razie czego mogę zmierzyć, ale trzeba mi łopatologicznie wyjaśnić, gdzie i jak, bo się na tym nie znam ;p

Equi, jeszcze raz wieeeeeeeeelkie dzięki :kwiatek:
naciol też mam to ogłowie i jest SUPER!~ 💘

[s]A TAK W OGÓLE PILNA SPRAWA ! MA KTOŚ NR. TEL DO EQUI !!!???  pilne 🙁

przyszło mi nie to ogłowie i nie ten naczółek :O [/s]

ok wyjaśnione 🙂
a do mnie jeszcze nic nie przyszło 😕 wstrętna pp i jak na złość mam ogłowie w strzępach  😵
nie martw się... moja paczka też nie doszła 🙁 będzie we wtorek pewnie. jak nie to ich rozszarpię 😀
Jakby komuś miało się przydać to dodaje zdjęcia: na Siwej artemis, a na gniadej hooksowy naczółek  😉
Też dzisiaj czekałam z niepokojem na paczuszke ; p  I nic  🙁

Kochana poczta ;d  Cóż trzeba sie uzbroić w cierpliwość
ha a do mnie doszla  😅

wielkie podzieki za wszystko Equi  :kwiatek: :kwiatek:

ogłowie cudne  😎
Czy będzie ktoś robił zamówienie pod koniec maja? 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się