Forum konie »

Jak zamawiać z HOOKS do Polski?

łap pw  :kwiatek:
[ciach]
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] ogłoszenie poza wątkiem ogłoszeniowym
sei, cudne to ogłowie!  😜 😜

czy ktoś ma ogłowie z nachrapnikiem hanowerskim i mógłby pokazać na modelu?  :kwiatek: szukamy czegoś ładnego dla kumpeli na urodziny.
Gillian zrobię dzisiaj 😉
oo super! podasz mi jeszcze długość części nosowej i paska? :kwiatek:
ja mam pony więc nie wiem czy ci to pomoże, ale Danceofdevotion ma czarnego fulla  :kwiatek:
już nasmarowałam do niej pw 🙂 faktycznie, poniakowy odpada. Jak jakościowo to ogłowie? i które to dokładnie, bo widzę dwa na stronie? 🙂
http://www.hooks.se/product.aspx?productid=300309&deptid=109&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC
Jakościowo szał, a cenowo wychodzi śmiesznie. Miękko podszyte, starannie wykonane i skóra miód
jak jest rozmiarowo z ogłowiami HOOKSa? Jeśli koń nosi mały cob/duże pony to brać cob czy pony?  :kwiatek:
mój nosi duuuży cob/mały full mniej więcej i cob był sporo za mały 😉

dziewczyny ten hanover o którym mówicie obłędny ale tylko w tym kolorze  😜

equi, jaki kolor ty masz? tak czy siak ja chętnie zobaczę foty real 😉
sei dzięki  :kwiatek:
sei właśnie ten kolor mam 😀 wiem, że jest piękny  😍
ashtray mój koń ma duże pony, mały cob i pasuje i to i to, jedynie paski policzkowe często w cobie nie pozwalają na niektóre typy wędzideł i wtedy biorę ogłowie pony. Generalnie cob wypada dość mały- dla porównania cob fouganzy jest za duży, cob hooks ok 😉
equi.dream, na żywo mam wrażenie, że ten kolor jest cieplejszy niż na zdjęciu...
Zależy w jakim świetle, ale generalnie fakt, cieplejsze niż na tym zdjęciu
equi a jaki to jest kolor z nazwy? bo wg strony obecnie z brazow dostepny jest tylko kasztanowy.
strasznie mi sie to oglowie podoba. mój nie chodzi w hanowerach ale nigdy nie wiadomo kiedy moze sie przydac  😁 😀iabeł:
czekam na zdjęcie  😜
EQUI a masz jakies fokti tego oglowia w realu? :kwiatek:
jeszcze się nie dorobiłam, zrobię coś dzisiaj 😉 Ma mam fotkę ogłowia Edytki-wzięłam teraz takie samo
jesteś okropna  🤬
to ogłowie też mi się bardzo podoba. ale mam już za dużo meksykańców i nie pasowałby naczółek z kamyczkami  😂 ale jest super. dzik wygląda cud malina!  😍
a mi sie nie podoba, za bardzo pstrokate, nawet dla mnie- a ja lubie przepych na koniu 😉

widzialam artemisa brazowego ciemnego na koniu i z daleka wygladał jak czarny 🙄
sei dziękujemy 🙂 Jak zobaczyłam luzem to uznałam, że Dziki będzie wyglądał jak w kolczudze na takiej malej łepetynie, ale naczółek leży pięknie i jednak mi się podoba
Zairka wszystkie ogłowia morkbrun są bardzo ciemne, taka gorzka czekolada
za to brun i inne hazel nuty są blee
equi, a jak się nazywa ten kolor hanowera?
kastanj czy jakoś tak 😉
czyli wychodzi że to ten ładny, i w przeliczeniu na polskie niecale 130zł 🤔
a wodze do tego? 👀 aha i jak jakas dobra dusza mogłaby podac linka do artemisowych wodzy to tez bede wdzieczna, bo nie moge zlokalizować 🙇
no właśnie ten ładny  😵 🤬
Zairka http://www.hooks.se/product.aspx?productid=310233&deptid=111&sortType=sortPopularitet&sortOrder=DESC  :kwiatek:

aaa, zdanie DanceofDevotion na temat hanovera 😉
"Dostałam trochę rzeczy, ogłowie hanowerskie w REWELACYJNEJ jakości za psie peniądze. Jest wspaniałe

edit: właśnie macam nowego hanowera (279 Kr) i rocznego artemisa (750 Kr) i hanower ma zdecydowanie lepszą skórę ke poza tym jest piekne - czarne, proste, klasyczne... kocham ciekawe jak bedzie po czasie uzytkowania"
drodzy zamawiaczez hooksa  , jak zamawiacie to tez wpłacajcie !! a nie my musimy przez was dłuzej czekac na towar  😤 😤

my = ci co zapłacili w terminie 
moderacja na forum jest żenująca  🙄 i zajebiście wybiórcza  😀iabeł:

będzie ktoś teraz zamawiał z hooksa ogłowie catena w rozmiarze cob. kolor ciemny brąz? 😉

A ja mam takie pytanko, kiedy to zamówienie z marca będzie, mniej więcej, w Polsce 😉?
Nauciau nie denerwuj się bo niektórzy najzwyczajniej mimo że wysyłali pw nie dostali info zwrotnego ile wychodzi przesyłka i po jakim kursie wpłacamy?

equi czy moje pw do Ciebie dochodzą?? Czekam na info ile mam Ci przelać kasy.
"przelicznik 0,475 + 27zł ( przelew walutowy, wysyłka ze Szwecji i wysyłka w PL )"

skopiowane z pw od equi, mam nadzieje, że się nie pogniewa
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się