sei właśnie ten kolor mam 😀 wiem, że jest piękny 😍 ashtray mój koń ma duże pony, mały cob i pasuje i to i to, jedynie paski policzkowe często w cobie nie pozwalają na niektóre typy wędzideł i wtedy biorę ogłowie pony. Generalnie cob wypada dość mały- dla porównania cob fouganzy jest za duży, cob hooks ok 😉
equi a jaki to jest kolor z nazwy? bo wg strony obecnie z brazow dostepny jest tylko kasztanowy. strasznie mi sie to oglowie podoba. mój nie chodzi w hanowerach ale nigdy nie wiadomo kiedy moze sie przydac 😁 😀iabeł: czekam na zdjęcie 😜
jesteś okropna 🤬 to ogłowie też mi się bardzo podoba. ale mam już za dużo meksykańców i nie pasowałby naczółek z kamyczkami 😂 ale jest super. dzik wygląda cud malina! 😍
sei dziękujemy 🙂 Jak zobaczyłam luzem to uznałam, że Dziki będzie wyglądał jak w kolczudze na takiej malej łepetynie, ale naczółek leży pięknie i jednak mi się podoba Zairka wszystkie ogłowia morkbrun są bardzo ciemne, taka gorzka czekolada
czyli wychodzi że to ten ładny, i w przeliczeniu na polskie niecale 130zł 🤔 a wodze do tego? 👀 aha i jak jakas dobra dusza mogłaby podac linka do artemisowych wodzy to tez bede wdzieczna, bo nie moge zlokalizować 🙇
aaa, zdanie DanceofDevotion na temat hanovera 😉 "Dostałam trochę rzeczy, ogłowie hanowerskie w REWELACYJNEJ jakości za psie peniądze. Jest wspaniałe
edit: właśnie macam nowego hanowera (279 Kr) i rocznego artemisa (750 Kr) i hanower ma zdecydowanie lepszą skórę ke poza tym jest piekne - czarne, proste, klasyczne... kocham ciekawe jak bedzie po czasie uzytkowania"