Ja za Artemisa zapłaciłam w marcu/może na początku kwietnia i też nie mam ani info, ani Artemisa, ani pieniędzy. Czekam tylko, aż się naska zmaterializuje (ale nie w nieskończoność). Edit - przepraszam, bo sprawdziłam na koncie, dokładnie wpłaciłam 15 kwietnia 😵
No zapłacone a ja wiadomosci zadnych nie mam-a wodze do gold medala specyficzny kolor maja-ten orzechowy u nas nie dokupie.od czerwca sie nie narzucałam z zadnymi pytaniami ale troche to milczenie naski dziwne 🙁
nadaje się tylko na zawody- bo ładnie wygląda 😉 i nic po za tym, skóra dość beznadziejna, po niecałych 2 miesiącach codziennego użytkowania przerywa się zapięcie nachrapnika, kryształki trzymają, ale wszystkie paski ogólnie są cienkie i twarde, naczółek nie podszyty, obciera mi konia...
fajnie pisze ze nie ma takiej paczki 🙄 wczoraj dostalam wiadomosc ze pczka do niej wrocila bo kod pocztowy byl nieczytelny.... w wielkim Wroclawiu nigdy nie patrzyli na kody 🙄 nr drugiej paczki tez pisze ze niepoprawny 🤬
ja sprawdzałam wielokrotnie i zawsze pokazywało mi faktyczny status paczki... trzeba tylko dobrze wpisać numer. jak wpisywałam z przerwami lub nawiasami wywalało że nie ma takiej paczki