ja osobiście doświadczeń nie mam z Hooksem (i nie zamiaruje mieć) ale wiem że w DK mają bardzo średnie opinie o tych produktach. Moja córka swego czasu sporo kupowała gł. ze wzgl. na ceny ale przestała.
ancyk0991, ale co to już nie można na forum napisać, że mam zamiar zamówić coś z hooksa? Przecież nigdzie nie napisałam, że chciałabym ludzi do podłączenia, a WRĘCZ PRZECIWNIE. Trzeba być jakimś słabo rozumującym, żeby wydedukować z moich wypowiedzi chęć dostania miliona pw o tej samej treści. Ja się nie uważam za pocztę kurierską i pośrednika zamówień, nie mam na takie zabawy czasu, chęci, ani głowy.
Rewir rozumiem. i proszę nie mów, że ktoś jest mało rozumujący bo kłócić się NIE mam zamiaru🙂 Choć można było wg mnie zrozumieć, że istnieje jakaś szansa przyłączenia się. Nikt od pewnego czasu w temacie nic nie pisał. W pierwszym poście, który po tym okresie się pokazał, pytałam, czy ktoś będzie zamawiał z Hooksa ponieważ chciałabym się dołączyć.. pod moim postem ktoś jeszcze wyraził na to chęć. Po czym Ty piszesz, że Wy razem z Klami(?) będziecie w najbliższym czasie coś zamawiać. I owszem możesz pisać co chcesz na forum 😀 Tylko wydaje mi się, że wiedząc ile jest na nim osób chętnych na zakupy w tym sklepie musisz liczyć się z tym, że te osoby się do Ciebie zgłoszą. Tym bardziej jeżeli napisałaś ten post pod moimi pytaniami 😉 to, że nie chcesz pielgrzymek napisałaś eeee.... dopiero stronę dalej... aczkolwiek wszystko jest pojęciem względnym... i ile osób na forum tyle opini na ten temat... 🙂
ludki, nie bójcie sie zamawiac, to naprawdę nie jest trudne 🙂 Google transator pomoże, wypełniłam i wysłałam zamówienie w mniej niż 5 minut. Tylko trzeba miec kartę, reszta to naprawdę banał 🙂
Pisałam jeszcze w wątku o ogłowiach, że nie chcę "pielgrzymek", a Twojego postu nawet nie czytałam, zresztą napisałam Gillian. I co ma do rzeczy to, że zamawiam z Klami, znamy się osobiście, jesteśmy koleżankami, ale zaraz, zaraz... Mam sie tu z czegoś tłumaczyć? Jeszcze raz napiszę, naprawdę nie mogę brać odpowiedzialności za słabo rozumujące istotki, którym mimo, że się zastrzesze, że nie mają w tej sprawie pisać, nie pozbawiają się nadziei. OT, TYLE.
rewir Nieee tłumaczyć się nie musisz 😉 Ale skoro w wątku w pierwszym poście, który po pewnym czasie się pokazał, zapytano, czy ktoś będzie zamawiał z Hooksa ponieważ ancyk0991 chce się dołączyć.. a pod tym ktoś jeszcze wyraził na to chęć. Po czym Ty piszesz, że Wy razem z Klami(?) będziecie w najbliższym czasie coś zamawiać. - To nie dziw się, że dostajesz pw z pytaniami. Tym bardziej jeżeli napisałaś, jak wspomina Ancyk, że nie chcesz pielgrzymek.... dopiero wspominasz o tym stronę dalej...
Sama do tego doprowadziłaś, a to, że nie czytasz postów to lipne tłumaczenie i ni teges troszku . 🙄 😉
ludki, nie bójcie sie zamawiac, to naprawdę nie jest trudne 🙂 Google transator pomoże, wypełniłam i wysłałam zamówienie w mniej niż 5 minut. Tylko trzeba miec kartę, reszta to naprawdę banał 🙂
Jeszcze się podpiszę pod tymi słowami. Niedawno zrobiłam pierwsze zakupy w zagranicznym sklepie (a trochę wcześniej zakup z Wielkiej Brytanii siodła przez eBay). Wszystko z pomocą translatora. Zamówienie w rzeczywistości bardzo proste się okazało. Sprawdziłam tylko przed zamówieniem jakie rodzaje płatności sklep akceptuje i jakie są koszty wysyłek do PL (i w jakich przedziałach cenowych/wagowych się zmieniają). No i zamówiłam, zapłaciłam i wszystko przyszło. Jedynie paczka miała oznaki otwierania- prawdopodobnie przez celników (bo pojedyńcze opakowania w ciemną bibułkę były nietknięte, no i wszystko doszło). Więc zachęcam do zamawiania, bo okazuje się to łatwiejsze niż człowiek sobie pierwotnie wyobrażał 🙂 Banał i fajna sprawa 😀
Wydaje mi się, że obawy wynikają nie tyle z niepewności, co niewiadomej ceny kosztów dodatkowych... czyli ceny przesyłki i ewentualnych dodatkowych opłat za operacje płatnicze inna walutą... może ktoś mógłby to przybliżyć...
Ja też chętnie zrobiłabym zakupy "grupowo" głównie ze względu na cenę przesyłki... więc jak znajdzie się z 5 osób lub więcej mogę podjąć się zamawiania 😀
Bardzo proszę osoby zainteresowane o złożenie zamówienia, ze się tak wyrażę 🙂 Najlepiej link do przedmiotu, kolor, rozmiar i numer telefonu mile widziane jakieś imię lub nazwisko żebym wiedziała do kogo mam się zwrócić. Planuje złożyć zamówienie jeszcze w tym tygodniu. Więc pośpiech wskazany. Pozdrawiam serdecznie, Klaudyna
A ja czekam wciaż na ogłowie dla Misi. Zamówienie poszło pod koniec sierpnia. W wrześniu dostałam info ze będzie 15 listopada, 15 listopada ze będzie 25 lutego!!!!!!! Więc z powodu tego czekania nie mam siły zabierać się do organizowania zamówienia. Może po świętach te ichnie terminy oczekiwania się skrócą i znowu spróbuje coś skombinować.
A Rewir nie kumam twojego oburzenia... Jak już Ci większość osób wyjaśniła, zabrzmiało tojak zaproszenie, zwłaszcza ze napisałaś że zamawiasz z Klami (i tu nie chodzi ze akurat z nią tylko że z kimś, i w całym kontekście zabrzmiało to jak zaproszenie)