Przyszła moja Mocca ES. Melduję że jest piękna 😍 odcień totalny kameleon, bo materiał się delikatnie mieni, no ale określiłabym odcień jako właśnie taką moccę… nie robiłam nawet fotki w obecnym świetle (a raczej jego braku
Zuzu., maiłam ten kolor na poprzedniego konia. Ślicznie 😎 Moon, Mam i ja! Dzięki Tobie 😘
Kolor na żywo to taki brązowy z nutką fioletu.. ale faktycznie kameleon. Też nie jestem zawiedziona 😀
Chyba wracam go spowrotem na listę chciejstwa w takim razie 🙈 W ogóle w tym roku nie popełniłam jeszcze ani jednej szmaty, trzeba to zmienić 😂
Zuzu., - jak wystaje doopka to się nie zapina do zdjęć albo robi od przodu ucinając ją i udaje, że tak miało być 🤣 Piękny kraciak, jednak brąz z niebieskim to jest zawsze dobre połączenie 💖
O curwa, umarłam z miłości do czapraka.
Jakość zdjęć wybitna i z Lucjanem gratis, ale ten kolor to było moje marzenie. Oo Zgarnęłam w momencie zobaczenia, gdzie ja serio zawsze myślę po dwa miesiące nad każdym czaprakiem.
Mam ochotę dokupić drugi na zapas. xD
Lauria Garrelli Deep Green.
Stwierdzam, że ni dudu nie da się odwzorować na fotach tego koloru 😑 miałabym problem chyba nawet w Photoshopie go odpowiednio pokolorować, bo… w każdym świetle wygląda inaczej! 😅 ale podoba mi się na ogolonej sierści pana konia, w dodatku lamówka, moim zdaniem jest ciemnogranatowa więc w ogóle <3
Anyway, fotki na wybitnym modelu 🙄 w pizzzzzgawę, w listopadową szarugę:
Moon, zgadzam się, dzisiaj w świetle dziennym jak złapał jasność to zaczął ten materiał odbijać i zrobił się taki metaliczny brązowy.
Ej jakim cudem u Ciebie takie granatowe to wyszło?! 😂
Moon, proszsz.
Jest tak piękny. Wolałabym bez futerka, ale nieważne, to jest ten kolor, którym miało być Anky, miał być ES i pewnie ze trzy inne firmy. I jeszcze taki zajebisty w dotyku.
charlieeee, zgadzam się, mimo kolorku jest fajny stypowy także tak jak lubię 🤣 no i plus ze można po prostu czarne dodatki dobrać, a nie szukać idealnego odcienia zieleni