Zuzu., tak, trafiały się pierdołki, ale były też całkiem spoko rzeczy 😉 rok temu derka i taki ochraniacz na klatę. Jakieś szczotki, kosmetyki do skór itp
Jak wpiszesz na yt to są unboxingi kalendarzy z poprzednich lat
W tym roku skusił mnie komplet 😆 a no i radość z otwierania okienek jest jakby się znów miało 10 lat 🤣
malinowaa, haha może to i lepiej dla mnie XD zembria, masz link na poprzedniej stronce
Oglądałam wczoraj unboxing całego kalendarza i faktycznie cena jest spoko, poza czaprakiem i nausznikami jest pokrowiec na kask, czapka+szalik, uwiąz, szampon, wcierka, jakies szczotki. Z dziwnych rzeczy jest czołówka, odblaski na nogi, skarpetki brelok i wisiorek.
zembria, no nie, normalnie wyciągasz z każdego okienka jak czekoladki 😃 W każdym jest to samo i z tyłu jest ogromne okienko z nr 24 i tam znajduje się czaprak. O tu jakiś film https://vm.tiktok.com/ZGJT3VkGx/
Kuniaa, średnio ten czaprak cassis wychodzi na zdjęciach. W rzeczywistości jest piękny. Wczoraj zrobiłam premierę na moim koniu. Kantar to chyba jednak Navy?
Wypadłam zupełnie ze szmato świata na kilka lat. Co stało się z Anky? Zniknęły z Polski? Szukam Pine Grove z jesiennej kolekcji 2022 i nigdzie nie ma, ale też nie widzę nowszych kolekcji.
Sivens, - Dobry Koń ma tegoroczną kolekcję zimową, może zapytaj ich czy by ściągnęli? Choć chyba ogólnie Anky bardzo straciło na popularności i nie do końca się temu dziwię 😅
Sivens, zmienili też krój, dla mnie wyglądają obrzydliwie teraz, jak są dłuższe z przodu, krótsze z tyłu. W dodatku powtarzają te kolory do znudzenia.
Ta jesienna kolekcja też mnie zainteresowała, ale jak widzę na koniu ten krój... I te zaokrąglone rogi. Kojarzą mi się z ich próbkami tkanin, które widywałam.
Sivens, - bo patrząc na to jak zmienił się rynek to anky nie nadążyło. Dodatkowo tak, imo jakościowo nie są rewelacyjne, mój pad już po drugim praniu miał brzydkie zagięcia. W porównaniu z eskadronem, schockemohle, kentucky, PSoS to wypada słabo, a cena podobna.
W tej jakości to ja miałam pad Yorka, za 1/3 ceny anky...
Nie no te nowe zaokrąglone są okropne wg mnie, ale nie wiedziałam, że to już na stałe taka wersja. Natomiast ten którego szukam to jeszcze stary klasyczny krój.
Naciau, - chodzi Ci o niemieckie pferdetrends? To działa, ale mało ludzie wrzucają.
Euro-Star funkcjonuje, ale nie jest do dostania w PL i chyba z czapraków wyszli. Za to ciuchy mają kozackie i okropnie mi żal, że ciężko je kupić. Sivens, - mi ten klasyczny jakością podpadł 😉 Mam candypink, ma z 3/4 lata, no śliczny kolor, ale jakość mocno mhmmm... za jego cenę mogę mieć coś, czego nie obawiam się prać.
A ja mam pytanie za 100pktów 🙋
Ma ktoś może PSoS w kolorze Moon rock? Poczyniłam straszną zbrodnię bo się obkupiłam i teraz kminię czy on będzie bardziej w beż czy w szarość wpadał 🙃 Koń ciemny kasztan więc szarość tak nie do końca mi leży 😕
Czy używał ktoś czapraków firmy back on track ? Na horze jest promocja na jeden z modeli i zastanawiam się nad zakupem. Ale nie mogę znaleźć zbyt wielu informacji o firmie.
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 16 listopada 2023 13:25
Notyourimage, ja używam i polecam bardzo. Jeden mam już z 7 lat, wygląda jak nowy.