anai, O matko bosko a miałam się pozbyć 50% czapraków a tu... no nie mam różowy ...ale ten no nie jest taki cukierkowy.. ale no hmmm... tylko brać do ujeżdżeniówki czy skokówki... no nie miałam nic nie kupować...
TEN WĄTEK TO SAMO ZŁO!!! 🤣🤣🤣
anai, śliczne. Zastanawiałam się czy tej wersji petrola nie wybrać.
Ismina w petrol blue ruffle. Nie wiedziałam czy na pewno będą mi się podobać te falbanki... Ale są super 😁
O nie, fujka. Ja strasznie nie lubię tych w szpic zakończonych czapraków.
... choć może to i dobrze, że takie zrobili, bi bałam się, że mi się chciejstwo na zielony włączy.
helcia, też miałam kiedyś myśli, że na łaciatym kucyku falbanki/ printy itp. to za dużo, ale tak mi się podobały i w końcu zaryzykowałam. Teraz już nie mam problemów, bo w sumie jemu jest bez różnicy w czym tupta, a ja się przekonałam, że jest naprawdę super.
lusia722, - ładnemu we wszystkim ładnie 😝 Mahogany to moja nieodżałowana strata, oby kiedyś doszyli...
Platinum ma się pojawić dziś wieczorem, będzie w nim też ciemna zieleń, ale taka bardziej w oliwkę. Jak na razie nic dla mnie na szczęście 😂 Za to upolowałam ochraniacze plaza tapue na promce w pasikoniku i pewnie trzeba będzie beżową szmate dokupić.... 😎
Dziękujemy dziewczyny to prawda, że to jest tak obłędny czaprak, że ciężko to opisać słowami, tak to Mahogany Glimmer.
Ten nowy ES też super kolor taka Śliwka/ brudny róż z nutą brązu…
A ja nadal poluje na mój wymarzony czaprak, mam nadzieję że jest warty tych kilku lat polowania i zachodu.
Platinum ma się pojawić dziś wieczorem, będzie w nim też ciemna zieleń, ale taka bardziej w oliwkę. keirashara, kurła…. Ja tej zimy chyba będę musiała kredyt wziąć xD bo jam zielona bardziej niż greenpeace xD
Na zielone nic mnie nie powstrzyma. A jak obejrzałam nowe Schocke, to najchętniej wzięłabym wszystko.
martrix, - to jest nas dwie. Chciałam pisać już, że nowe platinum MEH, mnie zielony nie kręci, do tego znowu szary i granatowy... aż zobaczyłam na filmiku urywek z granatowym glitterem w ładnym pikowaniu i aaaaaaa.... chce go 🙈😍 dairoxroxi, - gniade w czerni to zawsze jest szał 💖