szmatoholicy podpowiedzcie, czy taki czaprak na zawody na karego konia ok czy średnio? zastanawiam się czy ta lamówka nie będzie się gryzła ze srebrnymi sprzączkami, ostrogami itd
kamcia665, - imo nie. Sama na karego mam białe z różnymi lamówkami - malinową, granatową, beżową, różowo/brązową, granatowo/fioletową. Część z nich jest w złamanej bieli i nie gryzie się ani z podbiciem nachrapnika, ani ze sprzączkami. Srebrne są dość neutralne, gorzej byłoby ze złotem.
W zasadzie imo w ujeżdzeniu najbardziej gryzą się kolorowe strzemiona, jak nie są dopasowane do reszty. Jak w skokach spoko, tak w ujezdzeniu niebieskie strzemiona do czarno-białej reszty za bardzo się wybijają na mój gust.
dzięki keirashara! mogłabyś pokazać jakieś zdjęcie białego czapraka z kolorową lamówką? jakoś nie mogę znaleźć żadnego zdjęcia w necie i ciężko mi to sobie wyobrazić
Poszukiwany mocno różowy czaprak dla mojego młodego, ktoś widział coś fajnego w dobrej cenie? Tak w 250zł chciałabym się zamknąć. Jakby były jeszcze nauszniki to już absolutnie bajka 😀
dairoxroxi, mam szczególną słabość do Heritage, zbieram systematycznie starsze szmatki 😉 Ostatnio wpadł mi komplet Basaltgrey i co ciekawe Fossil z nowego Classic Sports jest niemal identyczny odcieniem. Znajoma przytaszczyła do stajni pół sklepu i jak miałam nic nie zamawiać tak nie wiem … Kusi Summersale na stronce Equestrian Stockholm 🤣
kamcia665, - dzięki! Mam do niego koszulę do kompletu uszy i koszule w kolorze lamówki 😁 Tylko niestety mój koń ma za krótkie własne uszy na jakiekolwiek nauszniki.
Granat robi robotę na żywo też, tylko jest połyskliwy i niezbyt to wychodzi na fotach. Ostre słońce, ciemny koń i biały czaprak to nie jest to, co fotografowie lubią najbardziej 😝
Jestem absolutnie zakochana, tyle czasu się nad nim zastanawiałam i w końcu dzięki promce w TackShop mam.
Jest tak piękny i idealny, że lepiej być nie mogło.
lusia722, swojego czasu hejtowałam tę falbankę w ruffle’ach, aż tu nagle, psikus, bo sama czarną popełniłam 🤣
Zestaw przepiękny, propsuję mocno perfekcyjne zawinięcie 😍
lusia722, kolor stworzony dla Was! Pięknie się prezentujecie 😍 Mnie też początkowo te falbanki mocno odrzucały, ale koniec końców mam czarną Belugę i marzy mi się Petrol …
lusia722, - przepiękny i idealnie pasuje do maści kucyka 😍
Masz coba? Byłabyś w stanie porównać do full? Zastanawiam się, czy pod moim siodłem mimo wszystko lepiej nie leżałby cob 😅
Kupiłam sobie już drugi czaprak Eskadrona, pierwszy jest w odcieniach szarości. Ale to chyba kolekcja z tamtego roku. Czy jest gdzieś strona na której można zobaczyć kolekcje w wersji limitowanej? A ten biały to z którego roku?
Posiadacze małych siodeł: jak wypadają czapraki eskadrona pony? Mam winteca 16.5 i zastanawiam się czy PVS mi wejdzie, a nie mam możliwości sprawdzić w stajni 🤔
Graba., Aktualne Pony wypadają na prawdę na całkiem spore, aby Cię nie skłamać to różnica jest moze 1-2cm? Przy Pvs do Vs 😋 także pod siodło 16.5 będzie super
To ja też mam pytanie, może ktoś mi pomoże.
Drugie siodło małe skokowe, Amerigo 17 ze skróconą tybinką i teraz czapraki chciałabym typowo skokowe bo niestety ale wszystkie VS no nie pasują mi wizualnie są za duże. Jestem w tej kwestii fanką Lemieux Loire CC. TU pytanie jak wypadają poniakowe VS z Equestrian Stockholm ?
Może ktoś akurat ma fotę pod skokówką 😀
Jej, chyba jestem ostatnio chora... wszystko mi się nie podoba... Szukam jakiegoś świętego gralla, ale no ni chu...steczki. Nawet zielonego nic już mi się nie podoba.😒