To się powinno leczyć... 🤣
Ponieważ granatowego Schocke VS nie znalazłam już nigdzie w sklepach, kliknęłam w nowego Eskadrona - kantar i szmatkę Classic Sporta z zimy 2021, dark navy, bo była w promce, a zasadniczo prawie się nie różni od nowego (+170ziko) 🙈🤦
"Ciężko pracuję by mój koń miał piękne granatowe szmatki" xD
Swoją drogą, chyba muszę aż zrobić zbiorcze zdjęcie, by się załamać ilością granatowych szmat 😒🤣
Mi z powodu choroby (tym razem mojej) wypadł wyjazd na narty… nie pozostało nic innego jak pocieszyć się szmatkami i dzisiaj kurier wesoło przyniósł mi trzy kartony 🤣
Sceptycznie byłam nastawiona do tego czarnego bo na zdjęciach wyglądał jak plastikowy, ale wooow zakochana jestem!! Jest tak super czarny 😍
Do tego velvet tendertaupe i nauszniki bling od Nauszniki Babuni- mega polecam są top! Wyglądają jak Kentucky 😎
dairoxroxi, te nauszniki są piękne 😍 Moon, Jeśli chodzi o granatowe szmaty to witam w klubie. Nie ma czegoś takiego jak "za dużo" granatowych czapraków :"D
charlieeee, - to podpada pod znęcanie się 😝😍 dairoxroxi, - piękna stypka 💖 lusia722, - w pełni rozumiem, bo nienawidzę odsyłać... plus jak kiedyś wzięłam dwa kantary do przymiarki i decyzji który, to skończyło się na dzwonieniu do taty i "a nie chcesz mieć świąt z głowy?" 😂
Ochraniacze cudo, co to? 😍
lusia722, nie ułatwiacie życia 😅 Ochraniacze RidersDeal są całkiem fajne, mam komplecik Burgandy do Merlota i Brickred 🙂 Szkoda, że nie ma ich w PL 🙁 Derki i czapraki też są niegłupie 🙂
dairoxroxi, znowu namawiasz do złego 🙈 w końcu muszę ten czarny dorwać, ale póki co Heritage z Antique Green i Dark Sky na tapecie, więc potrzebna chwila oddechu …
charlieeeekeirashara, nawróciłam się na róż, Pink Pearl jest w drodze 🔥 I wiem, że jest specjalne miejsce w piekle dla takich jak ja, pod kotłem wesoło płomień hula, a smoła aż wrze … Ale jak się powstrzymać? Ktoś wie?😫
martrix, dokładnie, Deep Olivine 🙂 Jak chcesz to pstryknę Ci jutro zdjęcie porównawcze, bo mam w domu oba 🙂 Ewentualnie z Amazonite albo Tealblue/Ocean 🙂
Motylrebel, O kurcze, na tym ostatnim zdjęciu, na kasztanie wygląda super ten czaprak! Na katalogowych tak średniawo, ale tu jest coś pięknego!
Ten Golden Bras to chyba taki sam kameleon jak Moss, nie idzie go ująć na zdjęciu, bo jeszcze nie widziałam dwóch fot na których wyglądałby tak samo.
lusia722, ależ się śliniłam do tego monaco na Cavaliadzie, jeszcze na kasztanku, a mrrrr! 💖
A Dark Sky na mnie patrzy co wlezę na Instagram 🙈
Chyba będę zamawiać do pracy, żeby mój P. mnie nie eksmitował z tymi szmatami 🤣
i na szybko cyknięta monotematyczna szafa Kulistego:
Schował się trochę standard navy Eskadrona, ale stwierdzam że to i tak niewielka garderoba - kilka szmat ostatnio sprzedałam ("Kupię ES, a sprzedam kilka innych to się zrównoważy hajs!" 🤣 ) a obecnie chyba pójdzie pod młotek błękit i może Kingsland, znowu - żeby się "zrównoważyło", #żałosnyśmiech
faith, dziś dostałam przesyłkę z GNL, ale nie dość że zieleń trudno złapać na zdjęciu, to jeszcze światło mam tylko od północnej strony 😅 Podejrzewam, że na zewnątrz wyszłoby dużo lepiej 😉 Wiadomo - kwestia gustu, ale mnie osobiście ta zieleń odpowiada bardzo … I jakość wykonania też na duży plus 🙂
faith, dziś dostałam przesyłkę z GNL, ale nie dość że zieleń trudno złapać na zdjęciu, to jeszcze światło mam tylko od północnej strony 😅 Podejrzewam, że na zewnątrz wyszłoby dużo lepiej 😉 Wiadomo - kwestia gustu, ale mnie osobiście ta zieleń odpowiada bardzo … I jakość wykonania też na duży plus 🙂
Kurczę gimnastykowałam się na różne sposoby i ajfonowski aparat zieleni bardzo nie lubi … Glitter to bardzo ciemna zieleń ze szmaragdowym połyskiem, wcześniej wrzucałam screeny z filmiku i w moim odczuciu są najbliżej rzeczywistości … Zobaczymy jak Peacock, czeka na mnie w paczkomacie