Ja to bym wiecznie tylko zielone przytulała ;p innych mam już nadmiar. A zielonego nigdy za wiele 😉
A dzisiaj że humor miałam z****ny to się odpitoliłam z moim koniszczem na sexi róż.
Nie mam żadnych profi zdjęć, tylko takie podwórkowe komórkowe, ale jaram się podwójnie (kto widział wątek o odchudzaniu to wie). Porównując siebie teraz a sprzed dwóch lat (35 kg mniej).
Ja mam tylko takie na szybko fotki, bo nie mogę dostać podkładek 😓 i owijki muszę skompletować.
Waham się między tymi. Pierwsze są tylko L, drugie w PL tylko w L dostanę, ale może uda mi się zagranicą dorwać M.
Ciężko mieć kucyka, który jest krzyżówką z hipopotamkiem karłowatym.
dairoxroxi, przez Ciebie i Twoje zdjęcia najczęściej grzeszę 😁 Ty niedobra!
Wydaje mi się, że Mahogany fajnie będzie też grał z Blackblue Eskadrona, w wolnej chwili postaram się pstryknąć jakieś snesowne foto, bo póki co warunki świetlne mam mocno takie sobie … martrix, gratuluję! Kawał dobrej roboty! A róż faktycznie bardzo dziewczęcy 😁 xxagaxx,Pati kusicie tym Kentucky … Jak nie przepadałam za velvetami tak powoli popadam w obsesję
lusia722, kup zwykłe, taśmę brokatową i idź do krawcowej niech ci naszyje 🙂
dairoxroxi, OMG... gdyby nie fakt, że u mnie groźba kontuzji wisi w powietrzu to właśnie zamiast w nowe firany na święta bym pchała hajs w taki komplet!
Padłam!
Czy mógłby mi ktoś zmierzyć nauszniki LeMieux? Najlepiej odległość między uszami i długość ucha po linii wewnętrznej trójkąta, jak leżą na płasko. Full lub Cob. 🙂
Uff, jednak totalny bezszał dla mnie. Bo już miałam ulotny moment, że chciałam za stadem lecieć i zezowałam, czy się coś w tackshopie vs ostało 🤣
budyń, lacze sie w braku zachwytu 😜
Widzialam na zywo, w lapkach mialam i no nie, nic a nic mi sie ta szmatka nie podoba. Na tych profi zdjeciach zachwycaja same konie i dopracowanie stylowki, a czaprak... jaki czaprak? 😉
Ja bym chętnie taki bling na PS of Sweden zobaczyła.
Ciekawe czy jakiegoś monogram'a w tym stylu wypuszczą.
W ES brakuję mi tych poduszek z przodu, zamiast pasków do przystul 😜
jabooshko to jest właśnie powód przez który długo się wzbraniałam przed ES, ogólnie nie lubię tych pasków, bo mam siodło jednotybinkowe i mi przeszkadza cholerstwo tylko, ale brokat mieć musiałam 🤣
charlieeee, ja pasków nie używam, ale jakoś mi nie przeszkadzają mocno
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 23 grudnia 2021 15:15
Jak już o paskach, to co z nimi robicie ? Dyndają sobie po prostu czy jakoś, nie wiem w sumie jak je ukrywacie ? To pytanie do osób, które użytkują siodła jednotybinkowe. W PSofS nie mam problemu, a w ES się zastanawiam co zrobić, bo nie urywam, ale dyndające paski nieco mnie irytują 😉 .
Aleks, wszystkie bezlitośnie chlastam. Jeśli się okaże ze w ES są wystarczająco długie, bym je zapięła z poduchą Kentucky, to zostawię. A jeśli nie, to też pójdą pod nożyczki… 🤡🤣