lusia722, Był taki krótki filmik z kolorami, póki co się zgadzają wszystkie, brakuje zielonego który tam był. Choć teraz zasiałaś we mnie ziarno niepewności, czy to nie był tylko kolor opakowań i wstążek, a nie czapraka.
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 10 grudnia 2021 12:06
Mi też się wydaje, że tam było coś zielonego. No zobaczymy.
Moj ulubiony czaprak serio 😍 ogolnie kucyka lubie ubierac ala my little pony, stypowe szporthors outfity wygladaja imo glupio na takim kostropatym koniku na nozkach jak u kaczuszki 😉
I ja w końcu zobaczyłam pozamawiane Equito, które czekały w domu. No i przepadłam chyba na amen, cudowne są. Nie wiem czy wylądują w tym roku jeszcze na koniu, trochę żal mi je brudzić 😅
Kurde, ten Cinnamon jest taki piękny, a tak bardzo się przed nim wzbraniam... Wszystko co żółte lub miedziane na siwym podkreśla mi każdą najmniejszą plamę, ale kurde, taki piękny jest ten Equito... Wzdycham do niego przy KAŻDYM zdjęciu, jakie mi się przewinie i nie mogę się przekonać, że nie będzie na moim wyglądał jak, nomen omen, kupa. 😫
Widzę, że się dziewczyny rozkręciłyście. martrix, Black Cherry to kolor, który sama bym z chęcią przygarnęła, ale za jakiś dłuższy czas. Jeszcze ten czarny glitter wokół😎 no to jest coś dla mnie. kokosnuss, To kolor, który nie wzbudził mojego zachwytu do czasu aż go zobaczyłam na koniu. Coś pięknego, teraz żałuję, że mój łaciaty i giną na nim trochę jasne kolory😭😭
Ale Twoje zwierze wygląda jak milion dolarów😍 no coś pięknego. helcia, o wow. Czekamy na fotki na modelu 😍