xxagaxx, ja też nienawidzę tego, a jeszcze mam CWD 18 cali i mam spaczenie, że podkładka musi być wystarczająco długa, żeby panel nie leżał na futrze 😝
Nirv ludzie podcinają z tyłu to futro, wtedy leży dobrze nawet przy mniejszym rozmiarze.
Ja właśnie zwykle musiałam mieć L i wystawał, ale jakbym miała M to już by leżało na futrze. więc ja kupowałam Mkę bez obszycia z tyłu 😀
Dairoxroxi, Flygirl oba konie wyglądają jak milion dolarów! Cudne ogony, świetna robota. A, tak, tak, szmatki tez ładne 🙂
Ja cały czas, od ponad 7 lat, męczę się z wewnętrzną potrzebą zakupu bordowego czapraka, a logicznym podejściem: nie potrzeba. Już zdążyłam przemianować się z właściciela konia na rekreanta z doskoku, ale serce nadal mocniej bije na widok czapraków w odcieniach wina... O ile poszukiwania merlot spełzły na niczym, o tyle ostatnio znalazłam w ogłoszeniach Brickred i Dark Red. Przejrzałam Pferdetrends i ciężko ocenić jakie są to kolory w rzeczywistości- czerwone czy raczej bordo. Może Wy pomożecie?🙂
Sivrite super się prezentuje ten komplet! Na zdjęciach katalogowych chyba takiego wow na mnie nie robił. Chodzi ostatnio za mną jakaś fajna, mocna czerwień lub bordo. 😍
Nie wiem dlaczego mi poprzedni post ucięło... ale pisałam do xxagaxx, że ta panterka to miła odskocznia od tych nudnych samych czarnych kompletów, a wole taką wikse od jakiś oczojebnych kolorków 😂
dairoxroxi, - sam nie wygląda, ale na kucynce top! 😍 flygirl, - idealne zgranie z maścią, uwielbiam wątróbki w beżowych stypkach 💕 Nirv, - śliczny ten vintage blue! Na kolekcyjnych fotach nie zrobił ma mnie wrażenia, ale tu wygląda świetnie 😀 Sivrite, - rewelacyjny kolor na siwego 😁 Pati2012, - cotton pink czy tegoroczny candy pink? Candy Pink mam, tylko czeka aż konisko wróci do pracy 😅 Póki co mam tylko fotkę z ciemnej stajni i koloru z domu... I nie umiem odwrócić 🙈