Gdyby ktoś tęsknił, to widziałam się wczoraj z Kaprioleczką i wspomniałam jej o forum - mówiła, że zupełnie nie ma na to czasu, ale w razie czego można się z nią kontaktować przez maila lub na fb 😉 Ogólnie wszystko u niej w porządku, fajnie jej się mieszka w Los Angeles, świetnie jej też idzie na uczelni. A Kapriola i Kaprikorn mają się dobrze, kobyła jest w treningu, a "młody" mieszka w małej stajni z dużą ilością łąk gdzieś pod Lublinem.
Jestem, jestem 🙂 Kompletnie nie mam czasu, czytam niektóre wątki. Jeśli chodzi o Arka- musiałam niestety przerwać dzierżawę trwającą od paru lat ze względu na dwie szkoły i kursy 🙁 Odwiedzam go nadal jak tylko mogę, czyli podobnie jak przez ostatnie pół roku- prawie w biegu. Ma się dobrze, jest u właścicieli i chodzi pod zaufanymi osobami, ja czasem też wsiadam. Pozdrawiam, miło, że o nas pamiętacie :kwiatek:
Ma ktoś może kontakt z użytkowniczką silverstar ? Próbuje się skontaktować i żadnego odzewu. Maila nie mogę wysłać- dostaje na swoją poczte zwroty, na gg i tutaj się nie pokazuje.
buyaka, ja też jestem bardzo ciekawa. Do momentu jak używała gg byłyśmy w kontakcie, ale potem się urwał. Nawet miałam jej nr telefonu i smsowałyśmy, ale zapodzialam...