Forum pomoc, uwagi, testy »

Gdzie się podziewają?

caroline, ależ ja rozumiem jakie mogłaś mieć intencje. Nie rozumiem natomiast niefrasobliwości Ninevet w rzucaniu hasłami w stylu:
Z Hermią wiąże się nieprzyjemna historia.
Ta Pani jest z Gliwic i tu dzierżawi[-ła?] karą kobyłkę z niedowładem zadu, pewnego dnia obrażona o coś [?] zaczęła na forach komentować, krytykować i obrażać pewną młodą zawodniczkę z którą stoi [-ała]  w stajni. Oczywiście o całej sytuacji dowiedzieli się wszyscy pensjonariusze wraz z zainteresowaną, Pani dosyć mocno została za takie dziecinne zachowanie skrytykowana, przez niektórych na PW, przez niektórych twarzą w twarz. Postanowiła zrezygnować z udziału w volcie, nie wiem czy z ze świata koni też zniknęła.

Edit: Jeżeli jesteście ciekawe co u niej mogę podpytać osoby ze stajni w której stała z kobyłą.

Edit 2: z tego co kojarze to ta użytkowniczka zrezygnowała z volty chyba na rok przed jej ostatecznym upadkiem.
abre, ok, to wszystko jasne 🙂
Abre - Ja nie czuje bym kogoś oczerniała, opowiadam historię która tłumaczy dlatego tej Pani z nami nie ma i dlaczego wycofała się z życia volty. Poza tym, przesadzasz. Chyba już po opisie "Gliwice" + "syn" + "kara KOBYŁA" wiadomo, ze nie chodzi o tą drugą Hermię.
Herma udziela się teraz na świeciekoni 😉
pamięta ktoś leti?
cieciorka, znam Leti, ma się dobrze 🙂
A gdzie jest GULI ??  😉

Już doczytałam, na świecie koni. No to idę tam wiedziona ciekawością.  😀
no Guli się przestraszyła wątku "debil" i uciekła na ŚK.
Co się dzieje z Danielą/Lukasową?
Strzeliła focha kiedyś za komentarz, o  jakiejś sukience czy butach, pamiętam wątek o kwiatach  i odeszła.

edit: literówka
[quote=tunrida]A gdzie jest GULI ??[/quote]
Tęsknisz? Nie wywołuj kogo nie trzeba 😉
No....Wiwiana..trochę tęsknie, bo tak ... zabawnie było z jej wpisami.  😉
Ja wiem, że Wy się strasznie mordowałyście z prostowaniem jej teorii, ale mi jako czytaczowi zupełnie z boku to wydawało się toto całkiem zabawne.
Pewno dlatego, że nie tyczyło to mnie nigdy osobiście.
I można było wchodzić na forum z myślą "co tam Guli dziś nowego, głupiego wymyśliła?"
A tu.... skończyło się. 

Ja myślę, że mogłaby prowadzić bloga. Ja bym na niego wchodziła systematycznie. Naprawdę.  😉
Strzeliła focha kiedyś za komentarz, o  jakiejś sukience czy butach, pamiętam wątek o kwiatach  i odeszła.

edit: literówka

chodzilo o biale buty, ktore uzytkowniczki ocenily jako wiesniackie 🙂
a nie o perłowe paznokcie w stylu starszej pani? 🙂
o biale buty takie które miala na ślubie 😉
O buty, o buty :P
Tak w ogóle - to czy Daniela/Lukasowa, nie wróciła tu później przypadkiem pod jakimś innym nickiem albo przez kogoś? Śmiem snuć takie podejrzenia.

tunrida, Ty to masz świętą cierpliwość :P
o, no to jestem nie na bieżąco 🙂 swoją drogą ciekawe co u niej i Lukasa 🙂
jej chłopak się chyba tutaj jeszcze udzielał po spektakularnym odejściu o ile mnie pamięć nie myli.
Czy Strzeszynopitek jest nadal na forum?
A guli dalej nie ma ,ciekawe co u niej , ostatni raz logowała się 2 lutego . Trochę mi jej brakuje  😀  ciekawa jestem czy odeszła z re-volty z własnej woli czy coś się wydarzyło .
Nie wiem czemu ,ale brak jej dało się zauważyć .
Czy ktoś wie co się dzieje z Calathea? Ostatnio logowała się w styczniu, a ja mam do niej dość pilną sprawę. Ma ktoś z nią bezpośredni kontakt albo numer telefonu?
Horciakowa, próbuj może przez stajnię Obory, ona tam stoi zdaje się.
pamięta ktoś rainbow?
albo żuczka z widłami?
co u nich?
A guli dalej nie ma ,ciekawe co u niej , ostatni raz logowała się 2 lutego . Trochę mi jej brakuje  😀  ciekawa jestem czy odeszła z re-volty z własnej woli czy coś się wydarzyło .
Nie wiem czemu ,ale brak jej dało się zauważyć .

jest na forum ŚK. Odeszła bo była dyskusja nad przyciskiem "debil"
A co się stało z Caroline?
AleksandraAlicja, nad tym samym się dziś zastanawiałam...
ja także, była kiedyś użytkowniczka z łaciatym wałachem, na awatarze byli "ubrani na różowo ".Pamięta ktoś nick tej dziewczyny ? I gdzie się podziewa? Zdjęcie konia z awataru  :

Caro się wakacjowała z tego co widać na fak-buku 🙂
Florcik, NT? Zagadaj Sierrę.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się