caroline, ależ ja rozumiem jakie mogłaś mieć intencje. Nie rozumiem natomiast niefrasobliwości Ninevet w rzucaniu hasłami w stylu: Z Hermią wiąże się nieprzyjemna historia. Ta Pani jest z Gliwic i tu dzierżawi[-ła?] karą kobyłkę z niedowładem zadu, pewnego dnia obrażona o coś [?] zaczęła na forach komentować, krytykować i obrażać pewną młodą zawodniczkę z którą stoi [-ała] w stajni. Oczywiście o całej sytuacji dowiedzieli się wszyscy pensjonariusze wraz z zainteresowaną, Pani dosyć mocno została za takie dziecinne zachowanie skrytykowana, przez niektórych na PW, przez niektórych twarzą w twarz. Postanowiła zrezygnować z udziału w volcie, nie wiem czy z ze świata koni też zniknęła.
Edit: Jeżeli jesteście ciekawe co u niej mogę podpytać osoby ze stajni w której stała z kobyłą.
Edit 2: z tego co kojarze to ta użytkowniczka zrezygnowała z volty chyba na rok przed jej ostatecznym upadkiem.
Abre - Ja nie czuje bym kogoś oczerniała, opowiadam historię która tłumaczy dlatego tej Pani z nami nie ma i dlaczego wycofała się z życia volty. Poza tym, przesadzasz. Chyba już po opisie "Gliwice" + "syn" + "kara KOBYŁA" wiadomo, ze nie chodzi o tą drugą Hermię.
No....Wiwiana..trochę tęsknie, bo tak ... zabawnie było z jej wpisami. 😉 Ja wiem, że Wy się strasznie mordowałyście z prostowaniem jej teorii, ale mi jako czytaczowi zupełnie z boku to wydawało się toto całkiem zabawne. Pewno dlatego, że nie tyczyło to mnie nigdy osobiście. I można było wchodzić na forum z myślą "co tam Guli dziś nowego, głupiego wymyśliła?" A tu.... skończyło się.
Ja myślę, że mogłaby prowadzić bloga. Ja bym na niego wchodziła systematycznie. Naprawdę. 😉
O buty, o buty :P Tak w ogóle - to czy Daniela/Lukasowa, nie wróciła tu później przypadkiem pod jakimś innym nickiem albo przez kogoś? Śmiem snuć takie podejrzenia.
A guli dalej nie ma ,ciekawe co u niej , ostatni raz logowała się 2 lutego . Trochę mi jej brakuje 😀 ciekawa jestem czy odeszła z re-volty z własnej woli czy coś się wydarzyło . Nie wiem czemu ,ale brak jej dało się zauważyć .
Czy ktoś wie co się dzieje z Calathea? Ostatnio logowała się w styczniu, a ja mam do niej dość pilną sprawę. Ma ktoś z nią bezpośredni kontakt albo numer telefonu?
A guli dalej nie ma ,ciekawe co u niej , ostatni raz logowała się 2 lutego . Trochę mi jej brakuje 😀 ciekawa jestem czy odeszła z re-volty z własnej woli czy coś się wydarzyło . Nie wiem czemu ,ale brak jej dało się zauważyć .
jest na forum ŚK. Odeszła bo była dyskusja nad przyciskiem "debil"
ja także, była kiedyś użytkowniczka z łaciatym wałachem, na awatarze byli "ubrani na różowo ".Pamięta ktoś nick tej dziewczyny ? I gdzie się podziewa? Zdjęcie konia z awataru :