Aleks tak to Neptuna 😀 kolor przepiękny, mam jeszcze bluzę tego samego koloru i jestem zakochana
wątek zamknięty
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 26 września 2020 11:53
xxagaxx - widziałam 😍 i po coś Ty to tu wstawiła 😍 😵 Nie pozostaje mi chyba nic innego jak się przyczaić, na Wine się przynajmniej pół roku czaiłam. A piękny taki, że mi na konia go szkoda kłaść 😁
Widzę wskoczył juz przeciek : Kolorki nowego Heritage [[a]]https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fde.calameo.com%2Fread%2F001536075e80d45bc28d3%3Ffbclid%3DIwAR088NONmM7dZF1vtmy3CLKMNrdsNuQ2UhIpd0qv6-VvEyeXrfXYKUk-Np4&h=AT1XV_OUDObmMu5vdc8SYhUg4YuUm0m9wsIh45WRKJxqKLMf36U4dBx3y2l4sCsFrSi2wOe630EYnJF6AkKD-2dl69y-6sECHmuozacQATKgmEsPfcxXZfTYtScpLD34N3icig[[a]] Przepraszam nie wiem jak skrócić link 🤔
Kraciaka dralona nie widziałam właśnie... A co do CS to no niestety nie będzie - koronawirus... Heritage ma być ostatnia kolekcja w tym roku już
szachowa, pierwszy link to chyba mocno na nielegalu był (cały katalog wrzucony, ups :P), a instagramowy to relacja, więc po 24h po prostu wygasła. Czerń-fioletośliwka-jasny beż - w telegraficznym skrócie. ;-)
Btw. czy ktoś wie kiedy dokładnie Herritage będzie dostępne w sklepach?:P
Uratuje mnie ktoś zmierzeniem ujeżdżeniowego eskadrona glossy? :kwiatek: Bo mnie miłość wzięła do jednego, a nie wiem czy pod moją ujeżdzeniówką dla karzełków nie będzie głupio wyglądał 😉
moon Dokaldnie też to słyszałam, że przez tą obawę tą kolekcja też będzie później. Były kolory czarny, fiolet, coś pomiędzy miedzią a fioletem 🤔 i szary? mindgame ja osobiście mam 10 😁
keirashara Tak, to już 😁 Ja mam jakieś 15 na dwa konie, ale mam limit od małża, że żadnego nowego dopóki nie sprzedam czegoś ze swoich, ilość musi się zgadzać 😜 Poratuje ktoś tymi wymiarami? :kwiatek:
Moon domyśliłam się, że ktoś wrzucił kolekcję przed czasem i została usunięta. Dlatego liczyłam, że ktoś zrobił screeny 😉 IskraADHD dziękuję :kwiatek: przynajmniej mam podgląd co jest fajnego 💘 mindgame ja mam coś koło 30, na dwa konie, do tego kupuje kolejne,a nie jeżdżę, to dopiero jest choroba 🤣
Moon domyśliłam się, że ktoś wrzucił kolekcję przed czasem i została usunięta. Dlatego liczyłam, że ktoś zrobił screeny 😉
Przez przypadek zrobiłam 2 rodzaje czapraków (tych po lewej wyżej Iskra nie wstawiła) i kantary. Jak nie rozumiem kupowania ładnych kantarów, żeby zostały złachane, to te są śliczne.
Jeśli dobrze widziałam, to to chyba też były sprzączki rose gold, jak w poprzednich kolekcjach. A już jeden przez te sprzączki popełniłam i ten fioletowy będzie chyba drugi. Ewentualnie z czarnym. 😀 A ja SERIO nie lubię kupować drogich kantarów. :P Ale kocham rose gold mocno.
Sivrite ano wyglądają te sprzączki na rose gold. I do tego te czapraki, jeden się mieni złotymi nićmi, drugi obłędnie śliwkowy. Człowiek bankrutem zostanie przy tej kolekcji. Ja tam jestem fanką fioletów. Więc to będzie mój must have