flygirl, małymi kroczkami, weź jakąś pseudo pochodną brązu, np pomarańcz, czerwień, żółty. Albo idź w inne kolory ziemi, niebieski, zielony 🤣 Ja ostatnio zakupiłam dwa czapraki z rozpędu, ale powiem wam, że nawet nie pamiętam co kupiłam 😂 Leżą w Polsce i czekają. Chyba a'la brillanty jakiś beżowy i ee fiolet? W każdym razie ładne bardzo, więc liczę, że szybko się to wszystko odkoroni i przyjadę do szkapulca i obfocę. Brakuje mi tego lansu za stodołą 😜
Oprócz niebieskiego żadnego tego koloru, co wymieniłaś, nie toleruję. 😜 Póki co szukam owijek do aquamarine, potem chcę się zaopatrzyć w jakiś granat lub ładną czerń, a przy okazji szukam beżowych owijek do padu Yorka. A fiolet też bym w sumie chętnie przygarnęła, taki brudnawy jakiś. 💘 Ale po kolei, małymi kroczkami. Swoją drogą tego aqua jeszcze na żadnego konia nie założyłam nawet. Jak założę, to na pewno to uwiecznię i się pochwalę. 😁
Donia Aleksandra, ślicznie! dairoxroxi, spooks śliczny, ale gryzie mi się z podkładką 😉
Odkryłam konfigurator mattesa i siedzę i bawię się kolorami, fajna sprawa. Nie wiem czy znacie, jak ktoś nie zna, a nie potrafi wyobrazić sobie koloru na swoim koniu, polecam!
anai, - mega ciekawy kolor 😀 flygirl, - brąz zawsze spoko 🙂 Z kolorami powoli, jak Cię coś nie ciągnie to nie ma sensu na siłę. Ja mam wiele kolorów, ale nie mam żadnej zieleni, ani granatu, za to sporo brązu i fioletów 😉 dairoxroxi, - podkładka mnie gryzie, ale czaprak kozak! To jest ten charity, nie? 👀 Jak spooks do mnie nie mówi, to ten strasznie mi się podoba, szkoda, że tak ciężko je upolować. Donia Aleksandra, - cudny! 💘 anai - jesteś złą kobietą z tym konfiguratorem 😁
Ja dzisiaj byłam w Kramerze 😀 I postanowiłam, że zmieniam mojego Rosewood na Kramerowy róż. Nie dość, że cena super to jakość również. Zdjęcie porównawcze barw. I nauszniki z Krämera mają jeszcze jedna zaletę. Co jeszcze są czapraki chyba Showhorse które wyglądają jak Ankowy Frostedgold. Coś pięknego 😍
keirashara Tak to ten Charity, ja bym chętnie wymieniła VS na DL 🙄 głupia ostatnio stwierdziłam ze następnym razem zamówię ujeżdżeniowy i coś ich nie widać w ofercie.. a podkładkę mamy oczojebna z racji na cała kolekcje samych czarnych czaprakow dominująca u nas 🤣 Siwa Jeżeli Ci się nie spieszy to na dniach mogę zrobić zdjęcie amazonite z owijkami racinggreen i petrol np
_kate Caball opisuje ten kolor jako perłowy róż - ale w zasadzie to pudrowy róż z nutką perłowego blasku 😜. Typowym pudrowym różem jest polar w owijkach, klapka owijek już jest perłowa, jak czaprak. Zobaczymy, jak na żywo będzie wyglądał.
Dla mnie jakość tego czapraka jest powalająca. Kosztował tyle co eskadrony, ale układa się o niebo lepiej pod siodłem, nawet widać na moim poprzednim zdjęciu- ten sam koń, siodło a z tyłu w eskadronie robiła mi sie taka budka , tutaj problemu nie było. Z przodu przy przednim łęku jest wycięty idealnie pod siodło. Na prawdę dopracowany w każdym calu. Jak będę mieć fotografa zrobię porządne zdjęcie . Na pewno nie jest to ostatni zakup z tej firmy. A to dzięki Sivrite 🙂