charliee ja planuje na żywo obejrzeć tą kolekcję i coś wybrać. Pięknie karemu 😍 a ciuchy to juz w ogóle szał 🤣 Moje cudo. Muszę wam powiedzieć, że kiedyś Yorka miałam w podobnym kolorze 😁 Anky I Eskadron https://www.facebook.com/818751548176917/posts/3063770627008320/
smerfi, jeszcze czekam na pozostałe fotki, ale jedno to dopiero na mnie zrobiło WOOWW. Nie ma chyba pierwszego zdjęcia... Niebieski super 😀 a takie trochę majtkowe odcienie
Siwaa, zapraszamy na pomorze jak się pandemia skończy 😉 Ja marudziłam ze okropna pogoda a mamy okazje na foty. A właśnie przez to że był przypływ i wiało to foty wyszły mega. A ten róż prezentuje się super! Siwa to bardzo uniwersalna maść 😀
xxagaxx, - omg, chce taką fote 😍 Pięknie! Siwaa, - jak z katalogu 💘 Piękne zdjęcia i piękni wy, jesteś strasznie fotogeniczna 🙂 Moon, - mam to samo, siedzę i szperam po internetach, na szczęście mam lekki opór do kupowania w ciemno 🤣 smerfi, - mi wszystko dziala 🙂 Vanilia super, reszta taka sobie imo. Ja cały czas choruje na Rose i chyba w końcu ulegnę jak ta kwarantanna jeszcze trochę potrwa 😂
xxagaxx czy on ma tak zostawioną nieogoloną nogę? Bo przyznam, że najpierw to mi się rzuciło w oczy i potem dopiero spojrzałam na czaprak. 😂 Ale kolor piękny, na siwym top. 😍
Siwaa wyglądacie obłędnie! Jedyne co razi moją perfekcjonistyczną duszę, to to, że kształt czapraka gryzie się z kształtem siodła. Jak mi tak mój kochany Mustangbrown dziwacznie pod siodłem wyglądał, to przestałam go używać, bo nie mogłam tego znieść. 😁
Moon mam to samo, już przedwczoraj kliknęłam następne brycze i jakieś podkolanówki. 🤔wirek: A teraz kminię, czy może nie skusić się na czaprak z nowej kolekcji... Zwłaszcza, że mam teraz paru modeli w różnych kolorach, mogłabym sobie poszaleć. 👀
Powiem Wam że nie wiem co groźniejsze Wirus czy zaglądanie do tego wątku 😁 😁 Ten PSoS wrzucił Tackshop już na stronę i jest więcej zdjęć, ja kompletnie jestem zakochana w Vanilla - bym aż się na niego targnęła, ale wysyłka dopiero od [s]25 Maja[/s]? (Okazało się ze wkradł sie błąd i miało byc 25 Marca! 😀 )z tego co czytałam więc no nie fajnie 😕
Do mnie dotarła Eskadronowa Papaya i wzięłam sobie Cottona z uszkami Artwork - Powiem Wam tak jak ktoś ma bzika że odcień musi być taki sam to niech na Cottona do tych uszków się nie decyduje 🤣 Cotton ładny pastelowy kolor brzoskwinki/papaya jest dobrym określeniem, a uszka są zdecydowanie bardziej soczystym kolorem. Jak uda mi się to ująć na zdjęciu to wrzucę, ale jak na złość nie mogę kompletnie tego ująć na żadnym zdjęciu 👿 Ale mimo to stwierdziłam że Info puszczę 😉
Vendettka niestety PS narzucił datę 🙁 i tak się dogadalam, że mogę wczesniej te rzeczy dać do sklepu, ale pod tym warunkiem, że wysyłane będą od 25. W tym dniu oni u siebie udostępniają... Chyba, że będziesz w okolicy - stacjonarna sprzedaż może mieć miejsce.
Edit: wysyłka oczywiście od 25 marca 👀 nie od 25 maja 🙂
Jeeeeju dziękujemy bardzo bardzo :kwiatek: Za siebie się zawstydzam a za konia puchnę 😀
Piękna ta Vanilla! Swojego Sunrise na Siwym kocham przeogromnie, może by tak coś podobnego... 😵 Na mnie też kiepsko wpływa nadmiar wolnego czasu, lista chciejstw szmatkowych rośnie i rośnie, z Amazonite na czele...