SzalonaBibi, dziękuję za śliczną kartkę z reniferkiem i brokatem! 😍 To już u mnie komplecik jest, dostałam wszystkie 3. 🙂 Wszystkie 3 ułożyłam na półeczce, miło dostać jakieś kartki świąteczne nie w formie elektronicznej, goście co do mnie przychodzą (a prowadzę dom otwarty więc często ktoś jest), się pytają skąd mam kartki? :P 😉 Czy ktoś oprócz Reyline, dostał kartki ode mnie? Mam nadzieję, że poczta ogarnęła. Reyline, cieszę się, że Ci się karteczka podoba. 🙂
Ja dostałam śliczną kartkę z ciepłymi życzeniami od Meise 🙂 Bardzo dziękuję! Moje 2 doszły, nie wiem co z trzecią... Wysyłałam 9. grudnia, na ten trzeci adres jeszcze wczoraj kolejną kartkę wysłałam, mam nadzieję, że obydwie dojdą ...
Ja też dostałam od Olencji wczoraj i od Izabeli 🤣 Bardzo dziękuję za piękne kartki i za choineczkę :kwiatek: Pomimo 12 stopni na plusie świąteczna atmosfera coraz bardziej odczuwalna 🙂 Mam już wszystkie trzy kartki, z moich do jednej osoby tylko nie doszło 🙁
Heeej, nikt nic nie dostał 👀 Widzę, że od jakiegoś czasu nikt nic nie melduje. Wiem, weekend, ale wcześniej też cisza. Ja czekam jeszcze na jedną. A moje dwie nie dotarły 😕 Liczę, że jest jeszcze poniedziałek i wtorek.
Szalona Bibi ja dostałam, jest śliczna, a do tego zawieszka dziękuję bardzo !!! :kwiatek: Od Infantil dostałam boskie życzenia pisane ręcznie ! Kurczę ja nie mam takiego daru pisania życzeń. Ale obiecuje się poprawić na przyszły rok.
Jeszcze raz bardzo wam dziękuję.
Ja również wysłałam A tylko jedna odpowiedź, że doszła.
Na tą chwilę do mnie doszła jedna i jedna z moich wysłanych dotarła do adresata. Martwię się o te moje pozostałe 2 kartki, mam nadzieję, że mimo wszystko dotrą tam gdzie powinny 🙂
Celsijs, dzięki :kwiatek: Prześliczna choinka, już stoi i ozdabia... Mam już komplet, moje doszły dwie... ale nie tracę nadziei, jutro też jest jeszcze dzień.
To ja się mogę pochwalić, że dostałam wszystkie, i moje, choć trochę z przygodami, doszły też wszystkie 🙂 Raz jeszcze bardzo dziękuję za śliczne kartki! 😍
Super!!! Szkoda, że dopiero po świętach... Wygląda na to, że te za granicę trzeba wysyłać wcześniej a na pewno w terminie... Spóźniłam się dzień i on mógł zaważyć. Bardzo mi przykro.
Kochani, ja dopiero dziś dostałam się do skrzynki, bo trwały poszukiwania kluczyka 😁 😂
Ja dostałam aż cztery kartki 😍
Z całego serca dziękuję: Grettienie Kopyciak Szaaman oraz fin 😍 :kwiatek: 💘
Bardzo dużo radości mi sprawiły Wasze kartki, życzenia, ciepłe słowa! Niniejszym chciałam życzyć wszystkim uczestnikom zabawy dobrego roku, odwagi w spełnianiu marzeń i życiu po swojemu! Do następnych świąt!! 😅
A bardzo proszę, mam nadzieję że się spodobała. I tak bardzooo późno doszła. Wysłałam wszystkie przed świętami. Masakra. W przyszłym roku postaram się ogarnąć coś lepszego !