(standardowo proszę moda o przyklejenie wątku) Zakładam wątek na tegoroczną edycję kartek bożonarodzeniowych, chociaż z lekką obawą, czy w ogóle wypali, bo w zeszłym roku było nas baaaaardzo mało 🙁 Więc może w przeciwieństwie do poprzednich lat - najpierw ustalmy listę i zobaczmy, czy jest na wystarczająco dużo, a następnie, jeżeli zbierze się nas odpowiednia grupka, ustalimy daty i 'zasady', co? 😉
Dla osób uczestniczących w zabawie po raz pierwszy - zamysł jest banalnie prosty, wysyłamy kartki do dwóch-trzech losowo wybranych przez prowadzącego zabawę re-voltowiczów i taką samą ilość otrzymujemy 🙂 Dopisujemy się do listy kopiując już istniejącą i dopisując swój nick pod następnym numerem. Jako ogromna fanka pisanych życzeń, mam nadzieję, że zabawa przeżyje.
1. infantil
edit: 💃 TERMINY 💃 - Wysłanie do mnie adresów (=zamknięcie listy) - do 18 listopada - Losowanie adresów - do 25 listopada - Wysyłanie kartek - do 10 grudnia
Ja nie mam nic przeciwko - każdemu zdarzają się różne wypadki losowe i każdy może nawalić. Ważne tylko, żeby szczerze informować o sytuacji. 🙂 Niech reszta uczestników się wypowie, ale myślę, że nie będzie problemu.
infantil, super, że chcesz poprowadzić kolejną edycję kartek! :kwiatek: DeJotka, zapraszamy! Im nas więcej tym lepiej! Po prostu informować o swojej sytuacji i będzie dobrze, osoby biorące udział na pewno zrozumieją wszystko 🙂
1. infantil 2. fin 3. madmaddie 4. celsijs 5. Grettiena
1.infantil 2. fin 3. madmaddie 4. celsijs 5. Grettiena 6. Meise 7. Ssstokroteczkaa 8. olencja 9. DeJotka 10.Andzia1 Ja też z chęcią dołączę w tym roku🙂
Jej, w jeden dzień jest nas już tyle, ile w zeszłym roku w całej zabawie 💘 Zedytowałam pierwszy post i wrzuciłam terminy. Jeżeli macie jakieś reklamacje, to dajcie znać.
W sumie to tak radośnie się zapisałam, a zapomniałam zapytać o zgodę innych uczestników 😡 Otóż - mieszkam za granicą (ale blisko, tylko Czechy), więc osoby, które mnie wylosują musiałyby kupić troszkę droższe znaczki. Czy będzie to problem?
W sumie to tak radośnie się zapisałam, a zapomniałam zapytać o zgodę innych uczestników 😡 Otóż - mieszkam za granicą (ale blisko, tylko Czechy), więc osoby, które mnie wylosują musiałyby kupić troszkę droższe znaczki. Czy będzie to problem?
dla mnie nie problem 😀 kartki nie droższe tylko wysyłka minimalnie 😉
1.infantil 2. fin 3. madmaddie 4. celsijs 5. Grettiena 6. Meise 7. Ssstokroteczkaa 8. olencja 9. DeJotka 10.Andzia1 11. SzalonaBibi 12. ChemiK 13. Kopyciak 14. Nokia200 15. Saganek 16. Reyline W tym roku i ja pierwszy raz 🙂