I ja się melduję z moim prawie trzylatkiem.
Mam wrażenie, że tą szyję ma jakąś przykrótką...😅 Bo o jego zadzie 10 metrów powyżej kłębu już nic nie powiem...
Przygotowuję dwulatkę do zdjęć rtg nóg - taki wstępny TÜV.
Nie chcę żeby rozwaliła sprzęt wetowi, ani samego weta.
Przykładam do stawów teczkę tekturową 🤣
Muszę przyznać że to niezła zabawa.
3 dzień ćwiczeń, 3 nogi z każdej strony mogę obkładać czym tylko zechcę, gazetą, teczką, tekturą, folią.
Jedna noga jest święta, trzeba pomachać minimum 2x potem już można stać 🤣
Wczoraj Fantasmagorii stuknęły 2 lata 😱
Pogoda nie sprzyja zdjęciom, mam tylko takie zrobione kalkulatorem.
Zresztą zrobić jej zdjęcie nie jest łatwo bo się klei do ludzi 😇
Jak sobie przypominam jak mój już teraz 6 latek dojrzewał to mam ubaw. Był śliczny do 6 mcy a potem to omamo.., jak 2 i 3 latek wyglądał tragicznie, szczególnie w zimę 😅. To typ konia późno dojrzewającego stąd dopiero od roku wygląda ok i widzę u niego jeszcze tendencję poprawiania się wygladu.
Widzę u góry, ktoś debiutuje w tym wątku więc sama się odważe i pokaże jedną z moich młodych panien urodzonych w 2020 roku. Pierwsze zdjęcie 10 miesięcy, a drugie w wieku 21 miesięcy. Mam wrażenie, że jej kształt się nie zmienia. Jedynie ją ktoś napompował 😅
Szarlotka oszalałam, co za cudo! Głowa i maść po prostu genialne. I jaka grzywkę ma, jak latynoski amant 😁 Wstawiaj go częściej, ciekawa jestem jak będzie rósł.
uszatkowa moja faworytka forumowa z dnia na dzień coraz piękniejsza 😍
xxagaxx, może kiedyś się uda, tylko trzeba wybrać ogiera, który przekazuje maść. Matka mojego też gniada jest 😇
feno, dziękuję 😘 Sama jestem ciekawa co z niego wyrośnie, chwilowo ma etap brzydkiego kaczątka. Mam nadzieję, że ta latynoska grzywka mu się utrzyma. Uwielbiam takie grzywki w typie Macho, mój drugi taką ma i to 50% jego uroku.
vanille, dziękuję ogierek po Painted Black. Iskra de Baleron, dziękuję 😚
Zastanawiam się nad jego finalnym wzrostem jako 1.5 roczniak miał 159 cm.