ciapek2010 przecieki jakieś marnej jakości na instagramie już były :/ Kolory według mnie zapowiadają się słabo (ale na jakości instagramowej ciężko stwierdzić) mają być zielony, czerwony, granat. 😕
Puma, justriding.pl już nie ma chyba nawet polskiej strony. Ceny wyskakują tylko w euro, koszty wysyłki euro, nazwy po polsku lepiej tłumacz Google tłumaczy. Nie wiem o co chodzi z tym sklepem. Equishop miał jakieś animo, ale same starocie.
Ciężko stwierdzić czy nowa kolekcja eskadrona będzie ładna.. Ja patrząc na te słabe zdjęcia mam tylko takie skojarzenia: Zielony jak midgreen, czerwony grenadine, granat deepblue troche. Jednym słowem NUDA 😫
protoniasta z tymi ochraniaczami ANKY to była jakaś wadliwa partia, wydaje mi się, że ktoś już o tym pisał. Producent zapewnia, że taka sytuacja nie powinna mieć już miejsca, a wszystkie reklamacje były z automatu uznawane, a więc to dziwne, że nie masz jeszcze odpowiedzi- może przypomnij im się...
Z zimowego Eskadrona Iceblue i Darkblue są przepiękne. 😍 😍 Btw. czy kompletowałyście zestaw galowy dla koni (biały czaprak, czarne/granatowe nauszniki, ochraniacze itd.) jeśli tak to z jakiej firmy? Macie jakieś zdjęcia takiego zestawu (najbardziej bym chciała biały z granatem).
UnicornWitch, - białe polecam glossy z eskadrona, super się pierze 🙂 Ja mam też biały schockemohle, ale z różem, bo do odważnych świat należy 😁 Po 3 sezonach dalej wygląda super, wszystkie ślady się dopierają 😀
keirashara właśnie też słyszałam, że słabo z trwałością, a i tak kupiłabym wszystko. Żadna marka nie trafia do mnie tak bardzo, jak ta. I to dosłownie ze wszystkim. Kupiłabym konia tylko po to, żeby ich błagać o możliwość bycia ambasadorem. 😂