olga96 ja również... Chociaż torba na szczotki w kolorze granatowym całkiem ładna 🙂 Gdyby moja stara już umarła (ale nie chce choć jej pomagam) to bym brała 🙂
[quote author=Rudaska8) link=topic=102500.msg2857595#msg2857595 date=1554238902] Dziewczyny a ja mam zagwozdkę czy oprócz iceblue z 2014 (orzechowa/nugatowa tak jakby lamówka) był jeszcze w kolekcjach inny iceblue? Bo kojarzę ice, jade itd Ale widzę kolejne ogłoszenie zatytułowane "iceblue" a lamówka to kolor czerwony/różowy i zgłupiałam totalnie 🤔 😵 [/quote] To jest IceBlue z 2016r jesień zima CS 🙂 W lamowce ma Sangrie.
dairoxroxi Ten co wrzucilas Kochana z NG 2016r (wiosna/lato) to nie IceBlue tylko po prostu Ice 👀
Na nowo zakochałam się w łezkach Eskadrona 💘 Ale powiem wam szczerze, że ta firma nie przestaje mnie zadziwiać. Miałam kiedyś łezkę royalblue z 2015 i pod moje siodło giganta była za mała.. W ten sposób straciłam zainteresowanie do tego profilowania, a tu na zdjęciu starszy model caviar spokojnie się mieści. What the hell 🤔
Miskaa, - bo wszystkie czapraki eskadrona miały zamiany rozmiaru w pewnym momencie 😉 Na pewno cottony DL urosły w 2014 roku. Bardzo ładna czerń na blondynie 🙂
keirashara wiem wiem, ale dla mnie niesamowitym jest to że royalblue był później niż caviar i był za mały 😜 Zakładam caviar'a a tu niespodzianka- pasuje! Zgłupieć można 🤔wirek:
Mam słuchajcie dylemat „naczolkowy” także w zasadzie rewia mody będzie chyba odpowiednia. Zakochałam się w naczolku dość mocno połyskującym, z duża ilością kryształków, ale mam poważne wątpliwości czy wielka mocno malowana głowa nie będzie wyglądać złe. Foty naczolka i wielkiem malowanej głowy. Help
Hermes, Schockemohle. Nie wiem jaki model. Zobaczyłam wczoraj będąc w sklepie i się zakochałam. emptyline, no właśnie boję się, że będzie się za dużo działo na głowie. Szczególnie jak załozę nauszniki na zawodach. anai, hmm... no i w sumie fajnie wygląda. A z naszunikami jednocześnie masz może jakies foto ? budyń, no powiem Ci, że super to zestawienie ze zdjęcia wygląda. zembria, no ja się właśnie boję, że taki mocny blink na takiej głowie to zbyt wiele. Zawsze właśnie szłam w to, że wielka malowana głowa, to tylko proste bez niczego naczółki.
Klami, będzie ładnie. :kwiatek: Dla mnie takie mocne naczółki wyglądają źle tylko na bardzo drobnych głowach, za to ilość białego nie ma znaczenia według mnie. 🙂
zembria, tylko przeszkadza mi ta wielka "biała plama".... i tego się własnie boję. Gdyby miał mniej tego białego na głowie, to bym sie nie zastanawiała. emptyline hmmm.... sama juz nie wiem. A naczółek jest cudowny. Fotka która wrzuciłam nie oddaje szału jaki robi nawet odrobinę. Mieni sie jak wściekły nawet przy sztucznym średnim świetle.
Klami bierz, będzie mu ładnie 😍 U mnie to jest na bogato z cekinami, bo mam blond kasztana z dużą odmianą i wygląda w mocno bling-bking naczólku pięknie 😀
zembria, hmmm budyń, nauszniki uznaję tylko całkowicie jednolite. Jedne mam całe granatowe z niemal niewidocznym granatowym sznurkiem, czarne podobnie.
No to tym lepiej, w dodatku uszy zasłonią plamę na łbie i wyeksponują naczółek. Który notabene i tak leży u was nad białym, także dla mnie jesteście doskonałymi kandydatami na full wypas ogłowie 😁 Też sobie muszę takie jednolite sprawić, bo mi się średniawo podoba wersja ze sznurkiem. Może ktoś jakieś widział, najchętniej takie nieco dłuższe jak na zdjęciu wyżej mam (bo to nie moje akurat)? Ja w sumie same ze sznurkiem, albo jakieś takie liche fatalnie układające się.