ola8719...., dokładnie. Ja nie lubię patrzeć na siebie na zdjęciach, ale te od Oliwii są tak cudne, że nie mogę się na nie napatrzeć.
Przepiękne te wasze zdjęcia. To między stawami cudo !
Dziewierz, hehe, dzięki.
Burza, już Oliwii to mówiłam, że to z łąki musi na jakiś konkurs trafić, bo jest niesamowite !! I pomyśleć, że przez pogodę zastanawiałyśmy się nad odwołaniem tematu, ale przy ładnej pogodzie nie byłoby nawet połowy tego klimatu.
Martita, powiem Ci, że chętnie bym coś oprawiła, ale sama nie wiem które. Cała sesja jest top.....
halo, polecamy współpracę z Oliwią. Ja nie lubię jak mi robia zdjęcia i nie lubię siebie na zdjęciach, ale to co ona zrobiła.... nie mogę przestać oglądać tych zdjęć.
Windziakowa, dzięki. A to twoje dziecię to widzę, że już duże jest.... Jak ten czas leci. Uroczy maluch.
Sankaritarina, dzięki. Oliwia to magik jest. A jak tam treningowo u was ? A co do zmęczenia. Może jakaś drobna przerwa potrzebna albo hmm... cel ? My właśnie podjęliśmy treningi po przerwie i tak jak brakowało mi motywacji do docierania do stajni do której mam kawał drogi tak znowu mi się zachciało to wszystko dograć ze sobą i jeździć.
darolga, dziękowac dziękować. Wszystko zasługa Oliwii. Na innych zdjęciach tak super byśmy nie wyszli. Heh
A to twoje zdjęcie magiczne, już je na fb podziwiałam. Magiczne i lekko straszne zarazem ! Fajnie, że macie swój mały stajenny raj na ziemi, to wiele daje. Z jednej strony luzu i spokoju, z drugiej motywacji. Coś o tym wiem.
Moon, to jakie plany teraz ? Zaczyna się trochę trudniejsza część sezonu, bo większość zawodów wyjazdowa jednak. Btw. W Damaszce tylko parkur zrobili, czy rozprężalnię też ruszyli ? I btw. nr 2, wpadasz na konsultacje jakieś ?
A my wznowiliśmy treningi i działamy dzielnie. Dokąd nas to zaprowadzi, zobaczymy. Grunt, że chęci wróciły.
A w przerwach między treningami Smoczysko ma napięty grafik, chyba za pańcią. Jak nie treningi, to lonżing, spa, masaże, pedicure, bieganie po łące i takie tam.... 😉
Pozdrawia Pan zażenowany kapielą, ale cóż... bardzo mi przykro. Zakurzony, brudny itp. itd. być nie może.

I kadr z roboty....