To ja pokazuje dziś mojego nie pokazowego araba,który nie znosi obiektywu 😵 fotka poglądowa ,wiele osób mówi ze jest lekko za gruby 👀 ale co ja poradze jak lubię pączki 😁 😜
emptyline, :kwiatek: zabeczka17, uroczy maluch! Czytałam w innym wątku o waszych perypetiach i po cichu kibicowałam, cieszę się, że już wszystko dobrze, niech teraz rośnie zdrowo :kwiatek: anyann, belgi 🙂
harja dziękuję za miłe słowa :kwiatek: teraz to juz nie ma opcji- nawet mu czerwony kantarek kupiłam, bo wstążka nie pomogła 😁 A Twoje belgi chwytają za oko :kwiatek: Przeurocze są te warkoczyki 🙂
zabeczka17, no ja myślę, że teraz to już obejdzie się bez żadnych akcji, czego wam życzę :kwiatek: mały jest super 😀 dziękuję 🙂 "Stary" akurat jest własnością PumCass, która niestrudzenie zaplata wszystko co jej wpadnie w ręce 😉 Na_biegunach, jak to gdzie? 😀 Tu! Najśmieszniejsze, że jego ojciec też był tak samo jasny w tym wieku 😀
Bo z belgami to jest tak, że im brzydszy za młodu tym ładniejszy jak dorośnie 🤣
Wielmożny w wieku niespełna 2 lat prezentował się iście po królewsku 😁
A w wieku 13... 😍 Cudowne zdjęcia oczywiście autorstwa Harji, bo nikt nie potrafi uchwycić konia na zdjęciu tak jak ona 💘 💘 💘 💘 💘 I domagam się więcej zdjęć Portałka!!
lusia722, dziękujemy :kwiatek: PumCass, wręcz przeciwnie, mam nadzieję, że zostanie jaki jest 🙂 no i co za dużo to niezdrowo, pooglądaj go w stajni, masz na co dzień 😀 wystarczy, że twój koń musi robić za jego niańkę 😁 (matko, oni naprawdę byli... niezbyt urodziwi 😀 ) izydorex, "zwykłe" gniadosze są super! 😀 Kastorkowa, wszystkiego dobrego dla Prosia! :kwiatek: i gratuluję w utrzymaniu dziadka w tak fajnej kondycji, gdybyś nie pisała, ile on ma lat, to bym nie zgadła 🙂 Burza, brałam go z nadzieją, że jednak mooooże coś z tego kłaka ciekawego wyrośnie, choć nie ukrywam, że charakter odegrał dużą rolę - a, że nadzieja umiera ostatnia i podobno wiara czyni cuda... 😀 chyba warto czasem się uzbroić w cierpliwość, jeszcze wszystko przed nim 😉 a gdzie jakieś nowe zdjęcia Piorka!? 🙂😉)