marysia550 no uważaj, ja jak zbierałam kasę na konia sprzedałam piękny kantar z uwiązem Eskadrona, a teraz oddałabym nerka za niego 🥂 😁 Jaki kolor kupiłaś Jarpola? Ale tak to już jest że po czasie te niedostępne rzeczy są w cenie. Nirv kolory piękne, ale jakos tak dziwnie się ten czaprak układa pod siodłem, czy Ci wyjechał? Ja mam szansę na niedzielną sesję 😜 w końcu może coś obfoce
anil22, nigdy wiecej eskadronow nie bedzie. Lubię je tylko sprzedawać. Wzięłam granatowego jarpola i już sie nie mogę doczekać ( czas oczekiwania w jarpolu chyba do 7 dni)
W temacie kropkowego nici wrzucam podgladowa fotkę z telefonu, polo pad dots. 😉 Jest to vss i zastanawiam się czy oddać do krawca żeby przerobił mi to na "pd" czy sprzedać, może któraś z was przeprowadzała kiedyś taki zabieg? 👀
anil22, niedopiełam popręgu w stajni i na hali poprawiałam bo dziubek mi opadł na kłąb to na szybko poprawiałam i za bardzo do przodu wyciągnęłam. Poza tym ten czaprak ma inny kształt buły z przodu niż np Eskadrony 😉
anai, mi one bardzo się podobają, ale zależy jaki koń (kształt głowy i maść) + jaki kolor uszu 😁
Nir ahaa myślałam, że on tak dziwnie leży. 😉 dairoxroxi pad zawsze można przerobić ,a te kropki są zabawne. I w sumie fajnie wyglądają. marysia550 pokaż od razu fotki, sama zastanawiałam się nad tym Jarpolem ale wystepuje w kolorach, które obecnie wszytskie mam 🤔
Siwaa Daj się ponieść magii zakupów hahah Jadę w sobote do mojego sklepu może już mają ta kolekcję, ostatnie zawsze wcześniej mieli. Ja zacznę grac w lotto 😁
Też chcę ten fiolet z jednorożcem! Dla Siwej jak znalazł! 😍 A czy ktoś już się pytał w Jarpolu kiedy będą ponownie dostępne, bo póki co na stronie wisi ,,Brak w magazynie" 🙁
Niebieskości, czyli nic dla nas, uff... żółty ładny, ale podobny do mango. Mogę spokojnie wracać do kompletowania blackberry i czajenia się na niciaka 😁 Swoją drogą, kolekcja mocno pod znakiem "było już". No znowu navy, serio? I kolejny iceblue, szarość, do tego wyblaknięte mango. Ładne, nie powiem nie, ale taki piąty raz odgrzany kotlet.
No niech odgrzewają, spoko, tylko czemu nie chcą żadnego fioletu ładnego znowu dać??? 🤬 Miętowy mi się podoba, bo ostatnio mam fazę na wszystko co miętowe, ale na moim kuniu jakieś mdłe to będzie, więc nuda. Derka fajna i bym przytuliła tę kratkę chętnie, ale na łeb nie padłam, żeby tyle stów za polar czy tam dralon dawać.
budyń, - polar w kratkę z foty będzie za 250 pewnie 😉 Te kratki to są te cieńsze polarki, a przy tym tańsze, jak dostoi do wyprzy, to idzie bardzo miło kupić. Też bym się cieszyła jakby odgrzali fiolecik... miałam mówić jeszcze o ładnym brązie, ale w sumie jest wood anky 😀iabeł:
Granatowy glossy kusi. Zwłaszcza, że z Eskadrona akurat nie mam tego koloru, a blackberry glossy jest piękny. Biedny portfel 😵 Za to żółty na filmiku mi się podoba, a na zdjęciach katalogowych już niekoniecznie. Ciekawe jaki będzie na żywo.
Mam wrażenie, jakby te szare i miętowe to już jakiś czas temu były, praktycznie identyczne. Mi się podobają w sumie, ale nie aż tak, żeby kupować. Uzbieram sobie na Wood Anky. 💘
A nie macie pomysłu, jakie owijki mogą mi pasować do Mustangbrowna? Dedykowanych nigdzie już nie mogę znaleźć, a których nie kupię z innej firmy, to nie ten odcień brązu kompletnie. 🙁
A ja chyba popłynę, do Siwego wszystko będzie pięknie pasowało 😵 Granat na pewno, myślę, że żółty też będzie szał... Mięta jest cudowna, ale nie wiem czy z nas takie słodziaki... 😀 a tu jeszcze bardzo mi się nadal podoba Brick Rwd w wersji Glossy Wave no i jak żyć... 🤣
Siwaa, Ja mam siwkę i mocno z tej mięty się ucieszyłam - ona jest piękna i mega podobna do Iceblue z 2014 bofajże (?). Miałam kiedyś brillanta z tamtej kolekcji i dralona Mint, sprzedałam i później płakałam 😁 teraz upolowałam dralona Mint i usilnie szukałam jakiegoś czapraka do niego, ten nowy będzie ideolo - chyba jest ciut jaśniejszy + ma szarą zamiast brązowej lamówki. Wyglądał na siwej szałowo 😍
Mięta i miętopodobne powtarza się po raz setny - ostatnio byla, ale z brzydkimi lamówkami 😂 teraz przypoluje na Bog Square Glossy, tego z kryształkowym napisem Eskadron zamiast pasów. Mam orchidmauve w tym modelu i bardzo go lubię.
Nirv widziałam tego orchidmauve i taka tez derkę 😍 Zdecydowanie kolory dla siwków i gniadoszy. A mięta była niedawno w Next Generation. Uwielbbiam miętowy kolor, ale mamy już piscine Anky i kupować drugi taki sam 🤔 Dużo padów ma dodatki kryształków teraz.
lusia wiedziałam, że na ciebie to można liczyć w kwestii wydania pieniędzy na mustanbgrowna. 😜 Po 10 marca podlinkuj mi jeszcze jakiś polar na 155 cm. 😁