A ja się kolejny rok z rzędu wściekam, że musi to być akurat przed samą sesją jak mam największy zapieprz na uczelni. 😵 Chyba nigdy nie będzie mi dane tam pojechać... 🙄
"Znamy oficjalny skład polskiej reprezentacji na CSIO5* w Sopocie.
Trener kadry Maciej Wojciechowski (na zdjęciu) w oficjalnego zespołu powołaj pary:
Michał Kaźmierczak (KJ Leśna Wola) i Stakorado Dawid Kubiak (SJT Gdańsk) i Bagazza Jarosław Skrzyczyński (KJ Agro-Handel Śrem) i Inferno Wojciech Wojcianiec (KJ Melloni Horses) i Cassio Melloni Michał Ziębicki (KJK Szary Michałowice) i Heartbreaker 5
Z tych pięciu par w czwartek po południu zostanie ustalona czwórka na piątkowy (9.06) Puchar Narodów. Będzie to jeden z ważniejszych sprawdzianów przed tegorocznymi Mistrzostwami Europy."
xxagaxx, oj to kołuj żeby się nie spóźnić, na Puchar Narodów to może być ciasno z miejscami siedzącymi 😉 Ja będę latać z aparatem wokół parkuru więc tamże można szukać mej osoby 😉
Byłam pierwszy raz w życiu i.... REWELACJA!!! 💘 😍 Coś pięknego! Apropo to mam pytanie - jakie warunki trzeba spełnić żeby być fotografem na tych zawodach (takim z tymi plakietkami)?? 🙂