Forum konie »

CSIO Sopot 2017

Jutro rozpoczynają się najważniejsze zawody skokowe w Polsce, a tu cisza...
Ja się już nie mogę doczekać, rano tylko egzamin, a potem 4 dni z aparatem przy parkurze  😀 Mamy farta mieszkać w Trójmieście na co dzień  😉
Niby co roku to samo, ale i tak co roku nie mogę się doczekać...  😅 😍
Ja niestety będę tylko jutro na Pucharze Narodów, bo jutro wieczorem wyjeżdżam na mały urlop... Cholera, że też nie zsynchronizowałam dat...  🤔wirek:

Swoją drogą, kto jest w polskiej drużynie bo nie widziałam żadnych informacji...  😅 😅 😅
A ja się kolejny rok z rzędu wściekam, że musi to być akurat przed samą sesją jak mam największy zapieprz na uczelni.  😵 Chyba nigdy nie będzie mi dane tam pojechać...  🙄
tekst o Polskim składzie na puchar narodów :

"Znamy oficjalny skład polskiej reprezentacji na CSIO5* w Sopocie.

Trener kadry Maciej Wojciechowski (na zdjęciu) w oficjalnego zespołu powołaj pary:

Michał Kaźmierczak (KJ Leśna Wola) i Stakorado
Dawid Kubiak (SJT Gdańsk) i Bagazza
Jarosław Skrzyczyński (KJ Agro-Handel Śrem) i Inferno
Wojciech Wojcianiec (KJ Melloni Horses) i Cassio Melloni
Michał Ziębicki (KJK Szary Michałowice) i Heartbreaker 5

Z tych pięciu par w czwartek po południu zostanie ustalona czwórka na piątkowy (9.06) Puchar Narodów. Będzie to jeden z ważniejszych sprawdzianów przed tegorocznymi Mistrzostwami Europy."

zródło tylkoskoki.pl
Ja się jutro na puchar wybieram, kogoś spotkam z revolty?
mnie... na rozprężalni...
Ja siedzę od rana do nocy 😉
xxagaxx, ja się mam zamiar pojawić, możemy się zgadać jakoś 🙂
magda, Moon, super. Musimy się w jakimś jednym miejscu zgadać. Najwyżej napiszcie na fb gdzie was szukać bo ja standardowo się spóźnię
xxagaxx, oj to kołuj żeby się nie spóźnić, na Puchar Narodów to może być ciasno z miejscami siedzącymi 😉
Ja będę latać z aparatem wokół parkuru więc tamże można szukać mej osoby 😉
Byłam pierwszy raz w życiu i.... REWELACJA!!!  💘  😍 Coś pięknego!  Apropo to mam pytanie - jakie warunki trzeba spełnić żeby być fotografem na tych zawodach (takim z tymi plakietkami)??  🙂

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się