Forum konie »

Pomocy.!

Witam.!
Mam pewien problem z koniem ( niecałe 2 lata) unika dotyku w okolicach patylicy co robić.?! Co jest powodem.?! Czy to jakiś objaw.? Czy po prostu tego nie lubi.? Pomóżcie nie mam pomysłu co to może być. Proszę o pomoc z guru bardzo dziękuję 🙂
Pozdrawiam
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Dublowanie wątków
wątek zamknięty
Guru jest dziś zajęty.
wątek zamknięty
Zastanawiam się dlaczego autorka wątku stawia kropkę przed znakami pisarskimi.
wątek zamknięty
Nie wiem jak wy, ale ja nie wiem, co to jest "patylica", więc ciężko będzie pomóc...
wątek zamknięty
zembria, siedzę właśnie na koniu i prawie spadłam ze śmiechu 🤣 Piękna riposta 😀
wątek zamknięty
zembria, siedzę właśnie na koniu i prawie spadłam ze śmiechu 🤣 Piękna riposta 😀

No toż napisała, że Guru dziś jest zajęty, więc to oczywiste, że właśnie siedzisz na koniu.
wątek zamknięty
Polecam się na przyszłość 😉
wątek zamknięty
zembria Parsknęłam śmiechem tak głośno, że mi się facet obudził i z łóżka spadł.  😂 Żyje, nic mu nie jest, pozwu o próbę morderstwa nie będzie  🤣
wątek zamknięty
Ona nie prosi o pomoc Guru, tylko tego, co sie na Guru obecnie znajduje... moze z Guru lepiej widać?
wątek zamknięty
Wikusiowata byle się w PATYLICE nie udeżył  😎
wątek zamknięty
Ona nie prosi o pomoc Guru, tylko tego, co sie na Guru obecnie znajduje... moze z Guru lepiej widać?

Pewnie górolka, oni zawsze twierdzili, że te nizinne chamy to jakieś takie lewe.
wątek zamknięty
Czy patylicę dotyka się patykiem czy palcamy? Może koń polubi, jak przestaniemy używać patyka?

Czy to jakiś objaw.?

Tak. Podejrzewam, że to może być objaw.
Jakiś.
wątek zamknięty
Witam.!
Mam pewien problem z koniem ( niecałe 2 lata) unika dotyku w okolicach patylicy co robić.?! Co jest powodem.?! Czy to jakiś objaw.? Czy po prostu tego nie lubi.? Pomóżcie nie mam pomysłu co to może być. Proszę o pomoc z guru bardzo dziękuję 🙂
Pozdrawiam

Klaaudusia93, to w zasadzie nie jest objaw, tylko objawienie patyliczne  🙄. Jeśli nie wiesz co to znaczy, że dwulatek nie lubi jak go dotykasz w okolicy patylicy - to najlepiej sie do niego nie zbliżaj. To jest baaardzo niebezpieczne.  🤬
wątek zamknięty
Zły dotyk boli przez całe życie 😀
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.