Co tu taka cisza, że Kącik spadł aż na 3 stronę? 👀
Flygirl - Samuar jak zwykle zachwycający! Widziałaś jakie są prognozy pogody na weekend? ;>
Tuch - boskie zdjęcie! Aż sama bym tak chciała, a jak powszechnie wiadomo jestem okrutną panikarą terenową 😡
Anai - powiem Ci, że ja się mniej boję chodzenia w ręku w teren niż.. wierzchem 😉 Ale tak jak pisałam wyżej jestem okrutną panikarą jeżeli chodzi o tereny. Do tego Siwa totalnie roztrenowana, pod siodłem pewnie latałabym ja chorągiewka w tej chwili, a żeby nie było zbyt nudno to chociaż spacerujemy po okolicy. Nie mówiąc o wszechobecnym lodzie - zarówno na placu, jak i na leśnych ścieżkach 😉
Quendi - dziękuję za odpowiedź. Noo i gratuluję skoków! 😅
Kastorkowa - zazdroszczę powrotu do pracy! U mnie ostatnio ani czasu ani warunków.. 🙁 Byle do wiosny!
A tymczasem w Szczecinie zimno, szaro i ogólnie to niefajnie 😵 Siwa łazi po padoku, zjada w tak zwanym międzyczasie tony siana i tak patrząc na to, jak wygląda za każdym razem, gdy do niej przyjeżdżam, to chyba bierze udział w konkursie na najlepszą panierkę tej zimy. Tęsknię za normalnymi warunkami, ciepłem i słońcem...
Wczoraj wieczorem usiadłam do tegorocznych zimowych zdjęć i powstało takie coś: