dairoxroxi ale szał 😍 a na mnie czeka taki komplecik
Oglądałam nowego Eskadrona i derki są przepiękne. Szkoda, że kantary wszystkie wykupili i zostały tylko różowe. Nie miałam co oglądać 😁 wszystko wykupili.
dairoxroxi omg.. przepadłam 😍 Cudownie na karusie, szkoda że moje mają zęby do roboty inaczej chyba wcale bym się nie zastanawiała... Chociaż może na święta 😎
ontaria, - cudowny komplet! anai, - dzięki! dairoxroxi, - pięknie, kocham takie fiolety na karych 💘 Ja się cieszę, że pół roku temu chłop mnie kochał i kask kupił, żebym sobie mogła pozwolić na tego offwhite i powderrose, bo kilka dni później i też bym przegapiła 😉 Teraz mam dylemat, bo woła mnie blackberry i orchidmauve 😵 I nie wiem który, w blackberry wkurza mnie to, że do glossy crystal owijki kolekcyjne tak średnio leżą... a z drugiej strony to bordo ma tak cudowny, nasycony odcień 😜 Facet mnie już chwilowo nie kocha, bo sam chce ekspres, więc nie poratuje 🤣 anil22, - pokazuj na koniu 😀
Widziałam w piątek cottona brickred i byłam bliska, żeby go kupić, ale stwierdziłam, że mam oxblood Anky i drugi podobny mi nie potrzebny, więc kupiłam aquamarine 😁 Podoba mi się jeszcze grenadine, ale na razie się wstrzymuję
Nasturcja-Renata Kupiłaś cotton aquamarine? Chodzi po mnie od wypuszczenia kolekcji, ale jeszcze nie było nawet okazji żeby go zobaczyć 🤔 Wrzucaj zdjęcia i pisz jak się sprawdzi.
ReyMilton tak, kupiłam cottona 🙂 Zdjęcie mogę wstawić na razie "na sucho" 😉 Dla mnie jest to taki troche dziwny kolor. Szaro-niebieski Jeśli chodzi o cottony, to ja generalnie jestem zadowolona, aczkolwiek te sprzed kilku lat wygladaja o wiele lepiej niż ten, który mam od 2 lat 😉
Właśnie dotarł do mnie Heritage brickred i jest przecudny 😍 Kolor marzenie i ta złota lamówka - bardzo elegancki 💘 Już dawno żaden kolor mnie tak nie ujął 🙂
Właśnie dotarł do mnie Heritage brickred i jest przecudny 😍 Kolor marzenie i ta złota lamówka - bardzo elegancki 💘 Już dawno żaden kolor mnie tak nie ujął 🙂
anil22, - ja nie mam velveta, a glossy 😉 A teraz to nawet nic, bo był rozdarty od wieszaka, co zauważyłam dopiero siedząc gdzie indziej i oddalam... a gość co odwiedził na sklep. Żenua.