Nie wiem czy dobry wątek, ale zapytam... Czy ktoś... zmniejszał kantar, z futrem w dodatku? Ja nie wiem, Eskadron kantary z futrem o rozmiarze FULL produkuje chyba na słonie 🤔wirek: Kupiłam mój wymarzony, granatowy z futrem i okazał się za wielki na Kula ;( Odesłać nie mogę, bo juz minęło 14 dni od zakupu, sprzedawać bym nie chciała mimo wszystko. Jakiś szewc może dałby radę uciąć na środku pasek potyliczny i go zszyć?
Na pewno da radę, tylko poproś, żeby i z góry i z dołu wzmocnił go taśmą na zszyciu. Pod futerkiem nie będzie nawet widać :kwiatek: Ja poszłam w drugą stronę i dałam do zwiększenia, jutro się okaże czy było warto...
Siwaa, dzięki, trochę mnie pocieszyłaś, kurdę no Kul zawsze i wszędzie nosi Fulle i się w nie idealnie mieści. To nie, akurat Eskadron z futrem musiał się okazać jak po starszym bracie x.x
Nic do mnie nie przemówiło, tak, że "AAAAAAA! Muszę to mieć!". Znając siebie pewnie sobie zakupie kantar, bo te sprzączki faktycznie są mega. Ładna stypowa kolekcja, ale bez efektu WOW 🙂 Liczyłam na jakiś beż (taki błyszczący jak w tych czaprakach glossy)
Mnie zupełnie nie powaliła ta kolekcja, zeszłoroczna dużo, dużo bardziej mi się podobała. Liczyłam na jakiegoś ładnego bicrossa... I żałuję, że przegapiłam racinggreen. Kantary ciekawe z tym różowym okuciem, ale totalnie nie widzę tego na swoim koniu.
anai, no właśnie wg mnie nie bardzo. Bo same różowe okucia są piękne, w połączeniu z tymi kolorami bardzo elegancko wyglądają, ale totalnie nie widzę tego na gniadych. Kolekcja dla skarogniadych, karych i siwków zdecydowanie 😉 Może to i lepiej... :P