Eskadron cudowny. Passat coś z pewnością dostanie. A i skoro Eskaddron ma takie kolory, to i ciuchy z Pikeura takie będą. Bluza albo jakaś kurtka będą moje. 😍
Czarny/granat - ładna stypka. <3 Ale poczekam na zbliżenie na lamówki. Ten szary + brąz całkiem spoko, ale jakoś bez efektu "wow". Ten brąz fajnie by na kasztanach wyglądał 😉 Niebieski i róż - masakra, wyglądają jak sprane gacie. Z żywotnością BigSquare'ów już widzę jak będą one wyglądać po pierwszych praniach 🤔
edit: widziałam filmik reklamowy :P no, nie wygląda aż tak źle ten niebieski :P I wyhaczyłam dwa nowe pikowania (zaokrąglone kwadraty, albo coś w tym guście i plastry miodu) - całkiem ładne 😉
Za to na pewno wiem, że nowy Caball będzie mój 😍 Miałam zagwostkę na zawodową szmatkę na pana Kula i będzie jak znalazł! 😜
Mi się podoba ten niebieski, ale smokedblue podobny. Poczekam aż będzie całość, ale chyba nic do mnie nie trafi na tyle, żeby od razu kupować. Na szczęście. Wolałabym cottona mustangbrowna z heritage w wersji DL, ale nie ma już. 😵
Coś słabo ten eskadron 🙁 wydaje mi się, że firma przerzuca się na kolory bardziej "dziecięce", cukierkowe. Chyba powoli zapominają o starszych użytkownikach,przynajmniej w ostatnich CS 😤
Wigorrr, - starsi dostali Platinum i hertridge 😉 Mi tam się cukierki podobają, mimo, ze kilka lat temu róż to było fuj, a mauve to już całkiem, bo się czailam na starego, tylko ceny zabójcze... 😍
Szukam nauszników z nowej kolekcji Eskadrona Platinum, rozmiar full, kolor blackberry... rozstąp się ziemio NIGDZIE NIE MA! W żadnym sklepie, na ebayu nic... może ktoś z Was zna kogoś kto chciałby sprzedać? Albo wiecie o jakims sklepie, który ma ukrytą pod ladę jedną sztukę? Będę wielce wdzięczna za cynk! :kwiatek:
Albo brillana albo cotton różowy będzie mój. Wolałabym brillanta, ale podobno jakość materiału niewspółmierna do ceny. W tych wszystkich innych, drażnią mnie te dodatki. A to herb, a to pasek, a to cekinki. Akurat ten cudowny zgaszony odcień różu sam w sobie jest na tyle ładny i "bogaty", że dodatkowe ozdobniki to za dużo. Chyba pierwszy raz w życiu kupię cottona 😉
Bluza Pikeura taka sobie. Chyba nie jest taliowana. Ma przeszycia udające taliowanie, ale chyba sam krój taliowany nie jest. A jak tak, to ja jej nie chcę. I akurat na bluzie w przeciwieństwie do padu mogłyby jakieś dodatki być! Strasznie marudny się ze mnie klient zrobił. 😁
W cavalloshopie kolekcja już dostępna, a mam go stacjonarnie bliziutko 😜 Idę obczaić jutro lub w poniedziałek. Róż nazywa się orchidmauve. Zastanawiam się, czy kantar z futrem z tej kolekcji przypasuje mi do derki z letniej, bo w letniej nie było niestety różowych... I na zdjęciu sklepowym cotton nie ma chyba niebieskiej lamówki! 😅
A ja kliknęłam ten różowy cotton. Nie było brillantów w sklepie cavallo internetowym, więc sprawa mi się uprościła. Mi tam ta lamówka niebieska, jeśli jest, nie przeszkadza. No...to mam kolejny czaprak, mimo że coraz rzadziej wsiadam. 😂
Ja zobaczyłam to pomyślałam o czarny cotton nam się przyda, a to granat 😁 Kolekcja fajna, ale nic dla nas. Jutro jadę na żywo obejrzeć, może strzelę parę fotek.
emptyline- ja kupuję, bo mi się mało co naprawdę podoba. Więc jak już mi się coś spodoba i wiem, że tego chcę, to wolę kupić, niż ma mnie potem ta myśl męczyć, ze nie kupiłam i przepadło i za późno. Co do końskich szmat to gust mam inny, niż taki typowy. I rzadko coś do mnie trafia.