Niech mi ktoś powie, że chocochip z eskadrona będzie wyglądał OKROPNIE na mojej gniade, a najlepiej poprze to zjęciami... Błagam, bo jestem bliska kupienia jego razem z nausznikami 🙁
[EDIT] juz nieistotne, zamówiłam 🤣
Chciałam kliknąć polarówkę Chocochip, 'na szczęście' nie było rozmiaru. 🤣
A do mnie będzie szedł sam chocopic bez nauszników, na te drugie będę musiała polować 🙁( Ale kolor za bardzo mi się podoba 😀 flygirl, nie mów mi takich rzeczy, na moją rozmiar jest 🤣
anil22 Tak, to jest na bank racinggreen 🙄 jakoś na tych karych koniach w słońcu ten kolor ucieka... A tu z dziś mam cudne fotki to się pochwalę, Big Square Darkred 🙂
Ponawiam trochę pytanie o tegorocznego Eskadrona Chocochip. Najlepiej brillant. Widziałam jedno zdjęcie, ale w mocnym słońcu, że wyglądał na srebrny..?
dairoxroxi - cudnie 🙂 Nie wiem jak ty to robisz z tym vvs, mój darkred vs pod ujeżdżeniówką wygląda.... słabo. Na razie jeszcze mam nadzieję, że uda mi się dorwać dl, ale vs się nie pozbywam 😤
emptyline - A nie wystają Ci za bardzo z przodu? U siebie jeszcze jakoś bym pewnie przebolała długość na styk, ale kształt zupełnie nie do siodła zabił estetykę całkiem. Chociaż u mnie jednak większe ogoniaste i siodło.
Zeave, wystaje, ale lepsze to, niż czaprak DR który jest derką i łydkę sobie można do tej derki przyłożyć, nie do konia. Jeszcze opcją co pony DR ale nie zawsze są dostępne i chwilami ciut ich przymało.
Działam sobie w konfiguratorze Caballa, bo wymyśliłam sobie czaprak na zawody. Jak wybieram przykładowo w padzie elegance - zresztą w adamant mam to samo - kolor lamówki i zewnętrznego sznura czekoladowy, to on się różni odcieniem. Powiedzcie mi, czy na żywo to też taka spora różnica? Zależałoby mi, żeby odcień brązu był identyczny, a w póki co w żadnym z tych rodzajów to nie wychodzi, albo ten sam kolor się różni albo dla odmiany jest niedostępny - np. w glamour. Czy te opcje z konfiguratora, to wszystkie możliwości, czy da radę zrobić jeszcze bardziej indywidualnie?
Działam sobie w konfiguratorze Caballa, bo wymyśliłam sobie czaprak na zawody. Jak wybieram przykładowo w padzie elegance - zresztą w adamant mam to samo - kolor lamówki i zewnętrznego sznura czekoladowy, to on się różni odcieniem. Powiedzcie mi, czy na żywo to też taka spora różnica? Zależałoby mi, żeby odcień brązu był identyczny, a w póki co w żadnym z tych rodzajów to nie wychodzi, albo ten sam kolor się różni albo dla odmiany jest niedostępny - np. w glamour. Czy te opcje z konfiguratora, to wszystkie możliwości, czy da radę zrobić jeszcze bardziej indywidualnie?
One się niestety różnią kolorami, bo to są po prostu różne materiały i każdy ma swoją gamę kolorystyczną, w której nazwy się czasami powtarzają. Ale często nawet koło siebie nie stały, mając te same nazwy. Polecam napisać do Caballa, właścicielka zawsze odpisuje w kilka godzin i jest bardzo pomocna. 🙂
Tak właśnie myślałam, że to ze względu na materiał. Kurczę, a sobie wymarzyłam konkretny i mi teraz ciężko będzie od tego odejść. 😁 W takim razie napiszę, może mi coś doradzi, dzięki. :kwiatek:
W tym konfiguratorze kolory są ogólnie dosyć przekłamane, napisz do nich koniecznie. M często przysyłali zdjęcie poukładanych materiałów i sznurków itp. w takim układzie jak chciałam i mogłam sprawdzić jak to będzie wyglądało faktycznie. Za to ich właśnie uwielbiam 😍