Forum konie »

Końska Rewia Mody XI 2017

Rudzielec mi się bardzo podoba, ale siodło jednak założyłabym trochę bardziej z przodu.

Windziankowa nie ma mowy, choccochip/petrol do dziś jest moją ulubioną kolekcją z eskadrona  😜
wątek zamknięty
anil22 czerwony na karym, no coż sama zobacz:

ja uwielbiam czerwienie :-)

vissenna możliwe że za daleko mi uciekło
wątek zamknięty
laguna, anil22 to nie ta?

Ta. Widziałam ją na stronie konika ale niestety nie mają moich rozmiarów 🙁 Ja noszę 34 🙁
wątek zamknięty
Midgreen na żywo to mięta czy taki wyblakły zielony po prostu?
wątek zamknięty
Laguna Na jakiejś stronie niemieckiej tez tylko 38 i 40  🤔 Ale taniej niż w Polsce.
wątek zamknięty
Niech mi ktoś powie, że chocochip z eskadrona będzie wyglądał OKROPNIE na mojej gniade, a najlepiej poprze to zjęciami... Błagam, bo jestem bliska kupienia jego razem z nausznikami 🙁

[EDIT] juz nieistotne, zamówiłam 🤣

Chciałam kliknąć polarówkę Chocochip, 'na szczęście' nie było rozmiaru. 🤣
wątek zamknięty
Midgreen na żywo to mięta czy taki wyblakły zielony po prostu?

Ani mięta ani wybrały zielony. Nazwałbym go brudnym zielonym. Mnie się osobiście ten kolor nie podoba.
wątek zamknięty
A do mnie będzie szedł sam chocopic bez nauszników, na te drugie będę musiała polować 🙁( Ale kolor za bardzo mi się podoba 😀
flygirl, nie mów mi takich rzeczy, na moją rozmiar jest 🤣
wątek zamknięty
anil22 Tak, to jest na bank racinggreen  🙄 jakoś na tych karych koniach w słońcu ten kolor ucieka...
A tu z dziś mam cudne fotki to się pochwalę, Big Square Darkred  🙂

wątek zamknięty
dairoxroxi mega 😍 Ja żałuję, że swojego sprzedaam ale miałam vs, a siodło ujeżdżeniowe. Ślicznie wyglądacie.
wątek zamknięty
anil22 oj tam, ja czasem w akcie desperacji wciskam vss pod ujezdzeniowke  🤣
wątek zamknięty
Kurczę nie gadaj mi tak  bo zaraz zostawię sobie mój Black Brokat  😁
Ale Dark Red stworzony dla ciemnych konie, piękny kolor.
wątek zamknięty
anil22 a mnie ten Twój black brokat kusi i kusi...
wątek zamknięty
lusia722 Bo ci go zaraz wyślę :P
Co ja bym dała za DR.
wątek zamknięty
Dziewczyny, cierpliwości, będzie blacków już niedługo fajny wybór 😉
wątek zamknięty
Ponawiam trochę pytanie o tegorocznego Eskadrona Chocochip. Najlepiej brillant. Widziałam jedno zdjęcie, ale w mocnym słońcu, że wyglądał na srebrny..?
wątek zamknięty
carola_a, chocochip to taka kawa z mlekiem
wątek zamknięty
dairoxroxi - cudnie 🙂 Nie wiem jak ty to robisz z tym vvs, mój darkred vs pod ujeżdżeniówką wygląda.... słabo. Na razie jeszcze mam nadzieję, że uda mi się dorwać dl, ale vs się nie pozbywam  😤
wątek zamknięty
Zeave, wszystko zależy od ujedżeniówki - ja mam tak krótką tybinkę i małego konia, że zdecydowanie lepiej wygląda VS niż DL ^^
wątek zamknięty
emptyline - A nie wystają Ci za bardzo z przodu? U siebie jeszcze jakoś bym pewnie przebolała długość na styk, ale kształt zupełnie nie do siodła zabił estetykę całkiem. Chociaż u mnie jednak większe ogoniaste i siodło.
wątek zamknięty
Zeave, wystaje, ale lepsze to, niż czaprak DR który jest derką i łydkę sobie można do tej derki przyłożyć, nie do konia. Jeszcze opcją co pony DR ale nie zawsze są dostępne i chwilami ciut ich przymało.

wątek zamknięty
emptyline a próbowałaś VSD?
wątek zamknięty
vissenna,  VSD ostatnio jeszcze mniej modeli Eskadron wypuszcza niż PD
wątek zamknięty
Ja też mam tego bigsquare darkred i ze wszystkich moich kompletow jest to mój zdecydowane najbardziej ulubiony.   💘

wątek zamknięty
Działam sobie w konfiguratorze Caballa, bo wymyśliłam sobie czaprak na zawody. Jak wybieram przykładowo w padzie elegance - zresztą w adamant mam to samo - kolor lamówki i zewnętrznego sznura czekoladowy, to on się różni odcieniem. Powiedzcie mi, czy na żywo to też taka spora różnica? Zależałoby mi, żeby odcień brązu był identyczny, a w póki co w żadnym z tych rodzajów to nie wychodzi, albo ten sam kolor się różni albo dla odmiany jest niedostępny - np. w glamour. Czy te opcje z konfiguratora, to wszystkie możliwości, czy da radę zrobić jeszcze bardziej indywidualnie?
wątek zamknięty
Działam sobie w konfiguratorze Caballa, bo wymyśliłam sobie czaprak na zawody. Jak wybieram przykładowo w padzie elegance - zresztą w adamant mam to samo - kolor lamówki i zewnętrznego sznura czekoladowy, to on się różni odcieniem. Powiedzcie mi, czy na żywo to też taka spora różnica? Zależałoby mi, żeby odcień brązu był identyczny, a w póki co w żadnym z tych rodzajów to nie wychodzi, albo ten sam kolor się różni albo dla odmiany jest niedostępny - np. w glamour. Czy te opcje z konfiguratora, to wszystkie możliwości, czy da radę zrobić jeszcze bardziej indywidualnie?

One się niestety różnią kolorami, bo to są po prostu różne materiały i każdy ma swoją gamę kolorystyczną, w której nazwy się czasami powtarzają. Ale często nawet koło siebie nie stały, mając te same nazwy. Polecam napisać do Caballa, właścicielka zawsze odpisuje w kilka godzin i jest bardzo pomocna. 🙂
wątek zamknięty
Tak właśnie myślałam, że to ze względu na materiał. Kurczę, a sobie wymarzyłam konkretny i mi teraz ciężko będzie od tego odejść. 😁 W takim razie napiszę, może mi coś doradzi, dzięki. :kwiatek:
wątek zamknięty
W tym konfiguratorze kolory są ogólnie dosyć przekłamane, napisz do nich koniecznie. M często przysyłali zdjęcie poukładanych materiałów i sznurków itp. w takim układzie jak chciałam i mogłam sprawdzić jak to będzie wyglądało faktycznie. Za to ich właśnie uwielbiam 😍
wątek zamknięty
zembria dokładnie Caball to moja ukochana firma,  a cierpliwość ich do mnie jest naprawdę godna podziwu.
I naprawdę jakość i dbałość o szczegóły 💘
wątek zamknięty
Dostałam zdjęcie, jak by wyglądało tak jakbym chciała i jest jednak idealnie, nie różnią się te odcienie jakoś bardzo. 😍

Czy wiadomo coś już na temat kolekcji Eskadrona? 👀
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.