Proszę 🙂 Aczkolwiek nie nastawiaj się, że są to pady nie do zdarcia tak jak stare polopady sprzed 10 lat. Ale na pewno nie mechacą się tak szybko z racji tego, że ten materiał jest śliski, nie płowieją tak szybko i mam wrażenie iż przez to że ten wierzchni materiał ma inną strukturę niż zwykła bawełna to nie wyglądają już po 1 praniu jak psu z gardła wyjęte
antymodel 😉 w kantarze midgreen/white/navy CS 2017 i w ochraniaczach transportowych Jarpolu (okazuje się, że standardowe fulle są na maleństwo trochę przymałe :ke🙂.
anai, transportery są cudowne. Jak mi Jarpol zrobi w innym profilowaniu to na pewno zamówię, bo obłędne są 😀
Pamiętacie adres niemieckiej strony ze zdjęciami eskadrona (forum, blog, fb cokolwiek)? Chce zobaczyć zdjęcia na żywo bo dalej nie mogę się zdecydowac który czaprak kupić 😀
haaha Laguna, , no właśnie, jakoś mi tam teraz nie po drodze. Zamówiłam już Velveta jednak. Ta kolekcja jest tak piękna że musiałam kupić 😀 Siwemu powinno być do pyska 😀
Super. Będzie rewelacyjnie jemu w tym kolorze. A Velvet mają zawsze najintensywniejszy kolor. Przyszedł juz do mnie micro ornaments i trochę się intensywnością koloru zawiodłam. Ten nadruk bardzo go zgasza. Więc domówię jeszcze velveta crystal i trochę kusi velvet ornaments ale tu najpierw pojadę pomacać do sklepu 😉
Oglądnęłam sobie na żywo nowe Platinum. Granat jak czarny. Violetgrey jest dla mnie absolutnie nijaki, ja w nim nic fioletowego nie widzę. Blackberry takie ciemne bordo, nawet lekko wpadające w brąz.
Moona, a dla mnie violetgrey szał 😉 I ja fiolet widzę. Tylko taki siny 😉
O, "siny fiolet" to bardzo dobre określenie na ten kolor. 😀 Też macałam. Te Glossy były dość fajne, ale jeden w rękę wpadł mi tak obrzydliwy w dotyku... Dla każdego taki materiał będzie inny, ale mnie ciarki przeszły po plecach, jak przejechałam po nim palcami... Teraz nawet, kurde, nie wiem, który to był. W dotyku, jak obicie fotela w bardzo starym samochodzie, takie trochę "futrzaste". To chyba był ten Performance. Aż mi "zęby cierpną", jak o nim myślę, if you know what I mean. 😀
Granatowy rzeczywiście jest praktycznie czarny, o ile nie złapie światła. Ale Blackberry - cudo. I Violetgrey też niczego sobie.